Колеги повече споделям как си направих сам беля отколкото да търся нейното решение. Ве един прекрасен ден чувам че ми скърца жилото на съединителя и си казвам ще му капна малко масло и ще се оправи. Да ама не жилото било саморегулиращо и маслото влезнало в това устройство което го обтяга и направило беля. Натискам съединителя и педала потъва до долу, припомпах малко и се оправи, потеглям да превключа на втора и пак потъва, пак помпам докато зацепи и т.н. Карах така няколко дена и тъкмо отивам да си купя ново жило и хоп старото се оправи и за сега си е добре.
Последна промяна от Skruji на Чет 09 авг 2007 12:49, променено общо 2 пъти.
А в главата ми проста не пише нищо и стана белята. Сега пак ми направи проблем. Какво жило ще ми препоръчате да си взема, пак саморегулиращо или обикновено?
Skruji написа:А в главата ми проста не пише нищо и стана белята. Сега пак ми направи проблем. Какво жило ще ми препоръчате да си взема, пак саморегулиращо или обикновено?
Ново, саморегулиращо - 57лв френско от Ауто+, цена с отстъпката към ФВ клуб.
L&R написа:А в книжките пише не се смазва жилото на съединителя!
То сигурно пише и да не се кара над 3000 оборота,но за България това не важи На мойта кочина като я взех беше толкова спекло,че като се качвах на която и да е друга кола не усещах че натискам нещо.Откакто го смазах съм много доволен(мойто е обикновено)
Skruji написа:А в главата ми проста не пише нищо и стана белята. Сега пак ми направи проблем. Какво жило ще ми препоръчате да си взема, пак саморегулиращо или обикновено?
Ново, саморегулиращо - 57лв френско от Ауто+, цена с отстъпката към ФВ клуб.
Мда с тия саморегулиращи жила е ужас, мойто и то е тръгнало да се прекарва, има ли някви марки или кво намериш, че сигорно и от тях има китайски боклуци, май някой ми казваще че се продват самореголиращите устройства на жилата, има ли такъв филм а ?
Мисля си дали няма да се оправи ако вкарам обезмаслител (meglio) в жилото и го поразклатя малко и след това го излея (дотолкова доколкото е възможно) .?!