H2O написа:...на къмпинг Юг ходих на плаж.малко хора,чиста вода и едно такова диво е...
дай малко повече инфо, колега. хотела там работи ли вече? с бунгалата кво става? цените как са?
Vlad777 написа:щооо?chefito написа:БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧЕ ОТ ЛОЗЕНЕЦ! ...първо аз...след това и сестра ми с мъжа и избягаха от там....
chefito написа:Vlad777 написа:щооо?chefito написа:БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧЕ ОТ ЛОЗЕНЕЦ! ...първо аз...след това и сестра ми с мъжа и избягаха от там....
...може да е единичен случай но:
1. Яка музика бичи по цяла нощ от някъде и не можех да спя
2. Нямаше къде да ям а аз съм 100 кила и ако не ям се изнервям...трябваше да тичам по обяд да правя резервация в мизерните заведения
3. Плажа не ми хареса особено /сравнение с близкото Приморско/
4. За капак 3-тата вечер хотелиерката ми се напи и мяташе бясни кючеци до 1 часа при което ми кипна и на сутринта си взех парите за останалите нощувки и си заминах...
5. и като цяло ми е видя диво село
Veso101 написа:chefito написа:Vlad777 написа:щооо?chefito написа:БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧЕ ОТ ЛОЗЕНЕЦ! ...първо аз...след това и сестра ми с мъжа и избягаха от там....
...може да е единичен случай но:
1. Яка музика бичи по цяла нощ от някъде и не можех да спя
2. Нямаше къде да ям а аз съм 100 кила и ако не ям се изнервям...трябваше да тичам по обяд да правя резервация в мизерните заведения
3. Плажа не ми хареса особено /сравнение с близкото Приморско/
4. За капак 3-тата вечер хотелиерката ми се напи и мяташе бясни кючеци до 1 часа при което ми кипна и на сутринта си взех парите за останалите нощувки и си заминах...
5. и като цяло ми е видя диво село
В диво село, див купон....
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: vanesto и 143 госта