Полото гасне
Полото гасне
Имам Поло 1998г., 1.4, бензин. по принцип върви нормално, но щом завали дъжд, започва да гасне. На всеки светофар щом изключа от скорост и загасва. Моля ви дайте съвет какво може да е, след като при диагностика казват, че няма нищо.
- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
колега, едно такова поло имаше същия проблем, даже и то беше 1.4
значи при него като завали влизаше вода при компютъра, който се намира отпред вляво, под кората
при него като се намокри компютъра не искаше да работи
решихме проблема като го изсушихме и изолирахме от водата (покрихме го да не се мокри) до момента няма проблем в дъждовете
дано и при теб това е проблема 

vladko_g40 написа:колега, едно такова поло имаше същия проблем, даже и то беше 1.4значи при него като завали влизаше вода при компютъра, който се намира отпред вляво, под кората
при него като се намокри компютъра не искаше да работи
решихме проблема като го изсушихме и изолирахме от водата (покрихме го да не се мокри) до момента няма проблем в дъждовете
дано и при теб това е проблема
Извинявай за въпроса,но под коя кора се намира и трябва ли да го направят това в сервиз или мога и сам?
- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
- asengamalov
- Автомобил:
- Двигател:
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
depene написа:Моля помогнете ми Имам същият пролем Казаха ми че е дроселова клапа но нова е 731 лв Вие какво направихте
Отиваш на компютърна диагностика , чистят ти дросела със специален спрей , правят и настройки ако е нужно , после след 10-тина км пак при тях да се види дали има напредък (компа дава грешка за дросела) и чак тогава вече ако не стане ,отиваш в Ауто+ и си вземаш дросел за 470 лв. Има колеги дето са си купували дроселите от там и са останали доволни... нека някой препатил да каже
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”