Майсторско управление
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Майсторско управление
Добро утро
Сънчовци аре като се събудите и седнете удобно пред мониторите да дадете мнение по мойто предложение
,забелязвам по други авто форуми,че има отделен такъв за майсторско управление-мислите ли,че и за нашия отбор ще е полезно да придобие знания и умения в тая област.Колегите ,които карат gti да споделят своя ценен опит та действията им зад волана могат да помогнат и на другите с цел предотвратяване но сакатлъци!Благодаря!
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Ice___Cool
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- zmej
- Автомобил: Audi 8D5 Quattro
- Двигател: AJL
- Контакти:
Май рискувам да бъда убит с камъни, ама все пак да си кажа, че от време на време може би е добре сами да предизикваме такива ситуации, колкото да придобием навик за управлението на автомобила при всякакви ситуации (въобще не визирам ръчни и прочее подобни простотии). Къде и кога - всеки си има глава на раменете и си решава сам, задължителното е да е безопасно за човека и околните. Идеята е, че ако ти дойде наистина 'напечена' ситуация, да можеш да отреагираш по навик, вместо да се опитваш да мислиш - жив си умрял тогава... От тази гледна точка може би е добре да има нещо написано, че да знаеш поне какво да пробваш и да учиш, вместо да опитваш сам... Но пък едва ли форумът е мястото за това... Има добри и свободни 'учебници' (ако може така да се каже) по спортно каране на разни руски автори, проблемът е, че са на руски...
п.с. не ме бийте, само си 'мисля' на клавиатура... gruebel
п.с. не ме бийте, само си 'мисля' на клавиатура... gruebel

- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
ifa написа:Аз мисля, че идеята е добра.
Всеки млад рацер иска да дърпа ръчни и да влиза бързо в завои. Затова ако реши няма кой да го спре. Според мен е по-добре да има някаква представа как става отколкото да се учи от (нещастния си в някои случаи) опит
Лично мое мнение
Напълно съм съгласен с теб колега, аз лично съм го изпитал на гърба си
- ЧАНДЛЪР БИНК
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- zmej
- Автомобил: Audi 8D5 Quattro
- Двигател: AJL
- Контакти:
SSivanov написа:gruebel Screwy Screwy Screwy Director АМИ ТО Е ПРОСТО ИЛИ ГО МОЖЕШ ИЛИ НЕ ГО МОЖЕШ. ВСЯКАКВИ ОПИТИ МОГАТ ДА ДОНЕСАТ ДОСТА НЕПРИЯТНОСТИ. ВСИЧКО Е ВЪПРОС НА УСЕТ ОТ СТРАНА НА ВОДАЧА.
Нали се сещаш, че колкото и какъвто и усет да имаш, перфектен за 1 ден няма да станеш? Нищо на тоя свят не става без тренировка...
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Евала Змейче Drunk Beer много точно си фанал смисъла-нямах предвид демонстрации на дрифтинги,връткания,на две гуми и т,н-става въпрос точно за кризисни ситуации-тогава човек да има полза а не да се джаскаме и да ходим по болници,макар,че както казват във БМВ форума-Майстор зад волана е не този който знае как да излезе от кризисна ситуация,а този който не влиза в такава bowdown Ако няма смисъл от откровения на тая тема кажете тогаз к,ви са заглавията на тия учебници-руски,муски няма значение-повече пот в ученето-по малко кръв в боя
(13 год.от УВО ама още ги помня казармените простотии)Или дайте координати на школи по майсторско управление!!!Аре чао!!!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”