Veso101 написа:VWGT написа:през 80-те съм бил малък за тез неща, но помняACCELERATOR написа:Aми съгласен съм, но щом тогава е ставало, значи може.
Колкото и да ви се иска - не могат да се изтребят, нито да се изселят. Не може и така да се оставят нещата, както са сега. ТРЯБВА да се интегрират. Факт. А това, че нямаме държава е нищено в много теми досега. И в темата за емигрантите в Америка, и в темата за наводненията, и в темата за Стависки, и в много други теми.тогава във блоковете около нас, бяха вкарали по няколко цигански семейства с цел да се интегрират. Докато живеех там си бяха съвсем нормални, играл съм си с тях, няма грижи, обаче дойде демокрацията и нещо им стана, половината си продадоха хАпартаментите и отидоха някъде по катуните с родата, другите викнаха родата и направиха катуни ... докато бяха цигани някак по-разбрани бяха, ама от как са роми - зле.
Генът си е ген, който много го тресе да си ходи на село, който остане ще се съобразява, ако не - бой-ебане с подфъргане и скубане под мишниците до пълна интеграция.
И полицията да се стегне в кръстта щото иначе Вззелин ще ги натегне
Това е защото народната власт им е казала , че а са мръднали, а са ги заровили в общ гроб.
СТРАХ му е майката.
То с всички хора е така, но циганите са по-освободени.
Защо германците и англичаните не правят золуми в техните си страни- защото от затова няма да излазат, а тук........ свободия.
Там е целия проблем.
Ако на цялата махла им нацепят гьона с палките другия път ще се замислят.
Тях и затвора не ги плаши, там хем те хранят, хем е топло, по-добре е от махлата.
Тези мангали (не хора) са неспасяеми
Не затвор , каторга трябва да има!