полото здаде багажа
-
- Автомобил:
- Двигател:
полото здаде багажа
Не съм си и мислил че ще поствам такава тема близките години ама ней се.Днес за пръв път попаднах с полото в задръстване и ето на сливница след около 45 минутно тътрене по нея (заради колона коли) изведнъж започна да придръпва количката .Пояснявам; при спряло положение оборотите не нърдат от 900 ,превключвам на първа с леко гас и колата леко тръгва и изведнъж спира,все едно съм си махнал рязко крака от гаста,превключвам на 2ра и същото,тръгва, и след секунда две все едно няма бензин ,подам ли гас литва, и после пак спира.Това става и при 4та върви нормално но усещам че от време на време все едно подаването на бензин спира.ПОдяволите тази кола я имам от 2 седмици и полувина какво и стана толкова скоро?
Аз не знам дали е помпата-просто по твоите обяснения това първо ми дойде на ум.На едно ауди б4-се случи така както ти описваш-свалиха я премериха налягането някак си и казаха че не вдига достатъчно налягане.Смени се помпата и всичко се оправи.Ако можеш намери от познат такава помпа и я замени-тогава ще си сигурен 

- asengamalov
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги ще се побъркам , до сега я карах пак навън около квартала, никакви проблеми не даде.въздушния филтър съм сменил, бензиновия ще е седмицата която идва, дано е било това.Иначе смених спирачните дискове с накладките за загрявка, че им беше дошло много времето.Утре ще постна няколко снимчици да я видите тая красавица 

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”