Та въпросчетата ми са:
1. Абе какво управлява клапата за студен/топъл въздух влизащ в кутията на въздушният фитър (стигнах до заключението ,че просто клапата е една би-метална пластинка ,ама и това ми се струва подозрително)
2. Ще си монтирам централно (сам) и ми е ясно как се свалят корите на вратите ама тази част дето е за управлението на ел. огледалата ме притеснява ... има ли някакъв пиниз с нея?
3.Съединителят , скоростите работят перфектно ама много ниско отделя този педал (направо на дъното)и си мисля ,че автоматичното жило на съединителя е тръгнало..... какво мислите? (не ,че смятам да го закачам за сега де)
4. Накупих ремъци,ролка,филтри и т.н. ,ама забравих да попитам за цената на спирачните дискове ,че са палачинки... от каква марка сте доволни и какви пари (вентилирани са)
5. В момента съм с гуми 155/80 Х 13 пирели, летни, с 6 мм грайфер. На капачката са си написали хората : 155/70Х13 , 175/65Х13 и т.н. , обаче джантите са ми 5j 1/2 (т.е за гуми с ширина от 165 нагоре) и сега съм пред дилема с два варианта :
---------(1) да търся да сменям джантите с 4j 1/2 и спокойно да си карам сегашните гуми. Този вариант чесно казано по ме устройва защото имам още един комплект гуми от старото поло 155/70 (пак летни ,перфектни) ,имам чисто нови вериги за зимата за този размер и последно - стабилноста на колата ми харесва защото не съм състезател и вдигам макс 120км/ч и то само на магистрала
--------(2) продавам летните гуми от старото поло , лятото си карам тези дето са ми сега (макар и да не се препоръчват за тези джанти) и за зимата се оборудвам с 175/65/13 ,а по натаък купувам и летни със същият размер
6. Искат ми 70 лв за резервен ключ за колата (с имобилайзер е) ... някакъв по-евтин вариант има ли ?
7. За внесените от Италия,Австрия и Германия коли се знае какво може да се очаква от тях ,ама за тези от Швейцария какъв е митът