Бас каса за Pioneer TSW306 DVC ?
- inoi
- Автомобил: VW Golf III
- Двигател: AFT 1996
- Контакти:
Бас каса за Pioneer TSW306 DVC ?
Дайте съвет каква бас каса да си сглобя за този говорител. Трябват ми и подробности как се прави по принцип Бас каса
- материал, сглобки и т.н.
-
prj57
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Значи, намираш си Bass Box 6 Pro, след тва намираш ПЪЛНИТЕ данни на тоя говорител и ги даваш на програмата тя ще ти предложи нещо пък ти поосле ще си решиш......
За котията, най често се ползва MDF, въпреки че не е най подходящ, аз бих си я направил от гранит ама ще ми трябва кран да си я сложа в багажника и после за окачване
Та трябва да имаш перфектно прилепване на стените, болтове и лепило допълнително, гледай да няма летящи части вътре, или да хлопа нещо щото ще "такова" звука.....
В общи линий тва е.....
За котията, най често се ползва MDF, въпреки че не е най подходящ, аз бих си я направил от гранит ама ще ми трябва кран да си я сложа в багажника и после за окачване
Та трябва да имаш перфектно прилепване на стените, болтове и лепило допълнително, гледай да няма летящи части вътре, или да хлопа нещо щото ще "такова" звука.....
В общи линий тва е.....
- inoi
- Автомобил: VW Golf III
- Двигател: AFT 1996
- Контакти:
prj57 написа:Значи, намираш си Bass Box 6 Pro, след тва намираш ПЪЛНИТЕ данни на тоя говорител и ги даваш на програмата тя ще ти предложи нещо пък ти поосле ще си решиш......
За котията, най често се ползва MDF, въпреки че не е най подходящ, аз бих си я направил от гранит ама ще ми трябва кран да си я сложа в багажника и после за окачване![]()
В общи линий тва е.....
Мерси за инфото. А какво лепило се използва?
А всъщност има ли от къде да си изтегля free версия на тая програма.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”