Как са чиповете там?
Ще усетя ли разлика?
Какви подобрения ще има?
Трябва ли да сменям от 95 на 98 бензин?
Разхода увеличава ли се съществено?
Благодаря предварително!

Колко са реални тез 14 коня, само те си знаят. На този мотор чипа няма кой знае колко да го промени откъм страна на вървене. Най-вероятно прекъсвача ще ти го измести по-късно, ще ти промени момента на впръскване, аванса и това е горе-долу. Чукни едно Л.С. на Брезела, той ще ти вкара доста по-тънкана оферта.grandvizitor написа:Искат 299лв оттам и дават 14к.с. Дали е реално и цената добра ли е??
Kozunak написа:Принципно, ефект ше усетиш евентуално в ниски обороти, когато АБФ-а е муден.Зависи от софтуера.Като цяло дигитал тунинг бичат зверски цени, и хич не мисля че е редно да даваш толкова кинти за такъв тип подобрение.Реалния ефект ще са 4-5 коня, които ще ги усетиш във вид на пъргавина в ниски обороти.Това е целата магария.Разхода няма защо да ти се повишава, най-много да се качи защто ръчкаш колата повече мислейки си че върви повече.90% е на психическа основа.Като цяло е препоръчително да караш с високооктанов бензин при софтуерен "тунинг".Абе с две думи обърни се към колегата Brezel.Много разумни цени обажда той.
asentm написа:чиповете на ДигиталТунинг са швейцарски и са много качествени, аз съм си слагал такъв и определено има разлика, която не е химерна. Плащаш си цената, но получаваш и качество.
разбира се цените на Брезел са повече от разумни, но проблема идва със слагането ...
grandvizitor написа:..Абе с 2 думи дай 200+ лева за нещо по смислено, а с остатъка си купи чип от колегата от форума..
Кои са най-разумнте промени, които мога да направя за да се отпуши, да не е за 200+, може и за 300+лв, но да има ефект?
В ниските обороти наистина е малко тромав..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта