Турбо за ремонт! Каде и за Колко????и т.н.

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
SixKillerVR6
Автомобил:
Двигател:

Турбо за ремонт! Каде и за Колко????и т.н.

Мнениеот SixKillerVR6 » Чет 23 авг 2007 21:14

Здравейте колеги,
Днес се здобих с едно турбо (механично ако е правилно да се каже) с променлива геометрия.Турбото е Гарет от новичко BMW (не знам модел и такива неща щото е сега го взех и не сам го разгледал подробно) нуждае се от ремонт и ме интересува каде и за колко биха ми направили ремонта. Естествено искам да мина максимум тънкана но съм склонен да похарча пари ако го направят свестно.До колкото знам проблема му е че пропуска масло...а дали съм прав не съм сигурен.
Ако някой може да каже нещо офертно да го каже.Ще черпя.

Другото което ме интересува е човек от софия който разбира от турбота да се срещнем да ме просветли в някои неща за да знам какво да правя.Идеята е турбиниране на сироко.(карбуратор)

Благодаря ви за вниманието :wink:

Dully
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dully » Пет 24 авг 2007 13:38

Здрасти,

моят съвет е да отидеш на едно от двете места

ТУРБО СЕРВИЗ
Специализиран за ремонт и доставка
Тел.: 02/85-69-183, факс: 02/955-99-50, 048/955-052, 088/8925-551
REAL TURBO
Ремонт и продажба на всички видове турбо компресори
Тел.: 02/958-17-90, 088/871-00-77, 032/634-050

Звъни им - като занесеш турбото на място ще получиш информация как и за колко ще се оправи.

Аз лично ти препоръчвам този който е на околовръстен път, но за жялост не помня кой от двата беше, но ти като звъннеш ще ти кажат.

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Пет 24 авг 2007 14:51

real turbo

е на околовръстното и бул. България

Потребителски аватар
SixKillerVR6
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SixKillerVR6 » Пет 24 авг 2007 21:27

ок до тук добре...ще званкам и ще видя какво ще става.Някой ако може да даде ориентировъчна цена да се подготвя а не да изпадам в шок :lol: ще е добре.
и който разбира от турбо да казва (особено ако е от софия) че имам някой друг вапрос.Главно ме интересува точно каде и как да му вържа вакуума към карбуратора.

Потребителски аватар
zloqq
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zloqq » Сря 29 авг 2007 3:02

SixKillerVR6 написа:ок до тук добре...ще званкам и ще видя какво ще става.Някой ако може да даде ориентировъчна цена да се подготвя а не да изпадам в шок :lol: ще е добре...

Ами аз носих моето да го погледнат на околовръстното и бул. България и хората ми казаха, че трябва да се отвори и да се види, какво му е точно и тогава да съобщят цена. Интересувах се за профилактика, почистване и евентуална смяна на мембрана (само втора ръка - нови не се продавали отделно! - така казаха)...650 лева! Но това беше - закарвам колата и я оставям! Свалят, чистят, ако трябва - ремонтират и качват на колата! Толкова ми заявиха на 2-те места на които проверих. Ти обаче го имаш свалено - демек, 200 кинта надолу предполагам... Та ето ти един ориентир... Успех и дано тънко да минеш, а не да стане :083: като чуеш цифрата.

Потребителски аватар
SixKillerVR6
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SixKillerVR6 » Сря 29 авг 2007 18:17

е ако кажат 600лв. няма да им го дам да го погледнат...за толко ще си купя рециклирано.но за около 300лв бих го ремонтнал +- евентуално,но зависи колко+-.За сега още няма да бързам щото ни заплата съм взел още нито сирокото купих (човека се отказа от продажбата).Ще го оправим обаче(турбото) :twisted:

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”