Кой за какво протестира?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Кой за какво протестира?
Аз отдавна не съм пускал темо но днес минавах покрай СУ и видях един плакат относно отнемането на ботаническата градина.Искам да ги питам всичките студенти там това ли само могат да направят.Ако не могат да се сетят да се подсетят какво стана във Франция ,Гърция и още куп страни.Такъв си ни е манталитета да търпим да ни тъпчат.Хората протестират при най малкия проблем ние сиренето стана 12лв ,бензина вече е 2 лв, нема здравно осигуряване, няма съдебна власт, за дупките по ппътищата да не говорим и да спра до тук ,че темата стана мнмого дълга.Ако искате пишете по нея ако искате я заключете.
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
madmen написа:Дреди, много ми е интересно колко процента от тези студенти знаят въобще къде е тази ботаническа градина....
Виж прав си ,но как така в Европа хората протестират за най малкото от което са пщетени.Ние тук си мълчим и си ни тъпчат ,като за добър ден.И ако не ви харесва темата я махнете за мен проблеът е никакъв.
ANNIHILATOR написа:Аз съжалявам че човек е съсипал планетата. Протестирам към продължаващото съсипване, но бъдете сигурни че смърта ни (на хората - човечеството) ще е доста зрелищна, бавна и мачителна.
Иначе вярно не беше писал одавна, къде изчезна???
Имах доста работа ,много тренировки и почти не ми оставаше време да чета във форума ,още по малко да пиша

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Кои протести не са основателни ? За мен всички са си много на място,даже са малко. Вярно е,че само с един плакат нищо няма да постигнат,но какво да се прави... както казваше един мой професор "Българина е световен шампион по пасивно протестиране" и съм напълно съгласен с него. Не знам как се организират в другите страни,но и ние най-накрая трябва да направим нещо и това нещо не трябва да е "Аз протестирам и нема да одим да гласувам" защото тогава турчолята гласува и след 5 века робство нищо чудно скоро пак да започнат да ни управляват... ама кво да се напрай .. ще пуснем една тема и за тва и ще поплюем малко и ще продължим ... както беше с поскъпването на бензина,сиренИето и какво ли още не 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Българите сме овчи народ, както нееднократно съм казвал. Даже чужденците ни се чудят как търпим всичко и само псуваме в кръчмата. Никога не сме единни. Ако случайно някои искат да се надигнат на протест, веднага се намират други, които да кажат: "Оставете ги тези глупаци, нищо няма да направят!".
Много ясно, че няма да направят. Една птичка пролет не прави.
Светъл пример: Преди няколко дни в един квартал на Габрово се организира протест заради преминаващите от там колони ТИР-ове. Всички уж недоволни преди това, а на протеста имаше толкова хора, все едно, че туристи са изпуснали рейса си. Полицаите бяха повече.
Сигурен съм, че ако решат да ни бесят повечето сами ще си купят въжета!!!
Много ясно, че няма да направят. Една птичка пролет не прави.
Светъл пример: Преди няколко дни в един квартал на Габрово се организира протест заради преминаващите от там колони ТИР-ове. Всички уж недоволни преди това, а на протеста имаше толкова хора, все едно, че туристи са изпуснали рейса си. Полицаите бяха повече.
Сигурен съм, че ако решат да ни бесят повечето сами ще си купят въжета!!!
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
Audi_RS* написа: Не знам как се организират в другите страни,но и
Е тука е разковничето. Как се организират?
Ами проблема е в организирането. Бакшишите защо постигнаха нещо -> щото мо'е да са тъпи, ама са организирани.
Относно избори и гласуване -> това е нещо лично и всеки има позиция лично за него си. Ама требе да си доста проЗД за да мислиш че като не упражняваш правото си на вот, изразяваш някаква позиция.
- walentin
- Автомобил:
- Двигател:
Това идва да покаже колко се е оял Биоялчев.И какво толко е станало? - Една градина минава от просветата у културата.Голем праз.Тая градина е ДЪРЖАВНА , а не на Биоялчев.И вместо да пали фитили на студентите /на които им е "trans pennis", те така или иначе ще драснат/да помисли малко и да не скача срещу властта от която чака бел хлеб.Щото пари се няма за болници , училилища,пенсии и т.н. , а за "алма матер" нема "нема"
Върни се в “ОФФ-Топик - други”