ФЪПРОС ЗА ПОЛО 1.0/45к.с/ 95г.
ФЪПРОС ЗА ПОЛО 1.0/45к.с/ 95г.
ИМАМ ВЪПРОС ЗА ПОЛО 1.0 /45к.с/ 1995г. ПРИ РАБОТА НА ДВИГАТЕЛЯ НА ПРАЗЕН ХОД ДВИГАТЕЛЯ РАБОТИ ТИХО, НО ПРИ ПОДАВАНЕ НА ГАЗ СЕ ЧУВА ЛЕКО ЧУКАНЕ В ДВИГАТЕЛЯ КОЕТО С УВЕЛИЧАВАНЕТО НА ОБОРОТИТЕ УВЕЛИЧАВА ЧЕСТОТАТА, КОГАТО ДВИГАТЕЛЯ ПОЗАГРЕЕ НЕ СЕ ЧУВА ТОЛКОВА СИЛНО. КАЗАХА, ЧЕ НЕ Е НИЩТО СТРАШНО И ДА СЕ СЛЖИ ДОБАВКА КЪМ МАСЛОТО. СЛОЖИХ, НО ЧУКАНЕТО СИ ОСТАНА.ИНАЧЕ КОЛАТА ВЪРВИ ИДЕАЛНО ЗА ТАЗИ КУБАТУРА.ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ ЗА ОТГОВОРА.
- spidergb
- Автомобил:
- Двигател:
Да ти приличаме на врачки тука? "Нещо трака отпред! Как
Напълно съм съгласен с колегата може да му тракат сумати и работи на мен на пример ми трака главата ама не пуска тема
Нека колегата с "тракането" бъде малко по конкретен щот ся секи ше си опише на него проблемите. Нищо няма да ти стане ако отвориш капака на двигателя и видиш откаде точно идва тва тракане. Сори за по грубия тон ама..........?!??

-
- Автомобил:
- Двигател:
minimiro написа:Съм се чудел винаги и доса и тука никой не ми отговорил...ма ако си караш и си чукат повдигачите и ти си караш и те си чукат и кво най-накрая?
Демек до кво мое доведе хипотетично техното чукане?
Емиии нищо-ти си караш-те си чукат.И какво от това-вече 3,5 години -никакви проблемации по двг-то"Вънка нек си чука яз съм си добре"

- asengamalov
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”