Има ли ефект от тая джаджа?
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Има ли ефект от тая джаджа?
Здравейте всички-притиснат от качващите се цени на горивата търся варианти за намаляне на разхода-сетих се за рекламирания допреди 6 месеца продукт-МАГНО ФЮЪЛ-магнитите които се прикрепят към горивопровода,подобряват атомизацията на горивото и оттам намалят разхода-има ли някой във форума-членове на клуба,гости,извънземни
и други който да е монтирал т,ва чудо на автомобила и казано по шопски-епа такова животно има ли???Ако е стара тема-трийте,дайте посока за търсене
Благодаря!!!
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
ами на мен ми подариха едно такова нещо и на старата го бях монтирал, но понеже карах 99% на газ неможах да открия разлика преди и след монтажа.
Сега съм го сложил на новата, но така и не съм сигурен 100%, че съм го закрепил на правилното място, защото пише да се монтира веднага преди инжекциона, но при мен има 2 тръби от резервоара.
Абе с 2 думи, не съм усетил ефект от това нещо
Сега съм го сложил на новата, но така и не съм сигурен 100%, че съм го закрепил на правилното място, защото пише да се монтира веднага преди инжекциона, но при мен има 2 тръби от резервоара.
Абе с 2 думи, не съм усетил ефект от това нещо
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
w_smith написа:Единственият ефект от този продукт е психологическият. В Аутобилд са правили тестове на всякакви такива чудодейни джаджи и гарантират, че нямат никакъв ефект. Ако някой ти каже, че има ефект просто се залъгва, за да не си признае че се е прел. Тва е.
Ми така де........знаеш ли колко баламурници има по света.........грехота е да не се печели от тях.
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Козата си сака пръч-таа кола и аз сме големи любовници
-масло с молибден-нафта бистра като водица Горна баня,добавка Лики за гориво,налягане на гуми 2,0-2,1,смяна въздушен 15000,горивен тоже,каране без изгъзици и се в червеното,ама с тия цени gruebel та за т,ва питам,а за спринт нафта чувам само убави работи-требе да се каже на тия от СКГТ от там да сипват,че и аз да съм на кяр
ps И все си мисля,че т,ва чудо работи,щото пише на кутията-след 1000-1500 км,че е необходимо да се регулират оборотите-явно продухва яко мизериите...
-
Genesis
- Автомобил:
- Двигател:
А бе вие как ги мислите тези работи.
Автомобилостоителите хвърлят милярди, работят хиляди висококвалифицирани хора за нови горивни технологий за по-голяма икономия на транспортиране за да постигнат някакви си минимални постижения и от време на време се пръкват некви си с некви смешни кутийки и ти гарантират невероятни резултата.
Чудя ви се как може дори и за миг да се замисяте над тези боклуци.
Автомобилостоителите хвърлят милярди, работят хиляди висококвалифицирани хора за нови горивни технологий за по-голяма икономия на транспортиране за да постигнат някакви си минимални постижения и от време на време се пръкват некви си с некви смешни кутийки и ти гарантират невероятни резултата.
Чудя ви се как може дори и за миг да се замисяте над тези боклуци.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”