последните 2 обаче - отзад са THUNDER. . не съм ги чувал а и едната пращи и искам да ги сменя .. препоръчайте ми нещо , имайки предвид , че нямам и не искам бас каса , усилватели и прочие ..
музика за 3ка ;)
- blondeskiller
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
музика за 3ка ;)
Ммм здравейте и в тоя раздел
имам следният въпрос .. в Голфа ми има музика която ме устройва - няма бас каси и прочие, но има 8 колони и свири добре..
последните 2 обаче - отзад са THUNDER. . не съм ги чувал а и едната пращи и искам да ги сменя .. препоръчайте ми нещо , имайки предвид , че нямам и не искам бас каса , усилватели и прочие ..
мерси
-
andro_
- Автомобил:
- Двигател:
Re: музика за 3ка ;)
blondeskiller написа:Ммм здравейте и в тоя разделимам следният въпрос .. в Голфа ми има музика която ме устройва - няма бас каси и прочие, но има 8 колони и свири добре..
последните 2 обаче - отзад са THUNDER. . не съм ги чувал а и едната пращи и искам да ги сменя .. препоръчайте ми нещо , имайки предвид , че нямам и не искам бас каса , усилватели и прочие ..мерси
За къде ти трябват - за вратите или за кората?Дай размер и кажи до колко да е цифрата (парите).
- SpeedsteR
- Автомобил:
- Двигател:
Привет от Добрич
Имам същият въпрос, само че съм с Пасат Б4, най-задните говорители(тези отстрани щората на комбито) пращят и съм намерил някакви марка Bocshman или нещо такова, нищо скъпо - 33лв. Та въпросът ми е дали някой има поглед върху тази марка и ако може да ми предложите що годе добри говорители до 80 лв. Разбирам че цифрата е не достатъчна за качество, но искам само да си свири прилично, не ми трябва мощност. Размерът им е 4"(12 см)/6"(16см) елипси. Мерси предварително за отговорите.
Имам същият въпрос, само че съм с Пасат Б4, най-задните говорители(тези отстрани щората на комбито) пращят и съм намерил някакви марка Bocshman или нещо такова, нищо скъпо - 33лв. Та въпросът ми е дали някой има поглед върху тази марка и ако може да ми предложите що годе добри говорители до 80 лв. Разбирам че цифрата е не достатъчна за качество, но искам само да си свири прилично, не ми трябва мощност. Размерът им е 4"(12 см)/6"(16см) елипси. Мерси предварително за отговорите.
- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
- Skruji
- Автомобил: Golf 6 Variant
- Двигател:
SpeedsteR написа:Привет от Добрич
Екстра са Bocshman за без пари правят супер звук, отзад на кората съм с такива 20см и съм доволен
- jaden
- Автомобил: Skoda Octavia 1.9 TDI 77 kw
- Двигател: BXE 2009
mafiacartel написа:fidrimku написа:Здравейте колеги! Искам да кажа че според мен говорители HERTZ ще ви вършат идеална работа! Не са скъпи но свирят доста прилично за цената си! Аз поне съм много доволен от марката! Поздрави!!!
Подкрепям твоето мнение относно HERTZ
Абсолютно съм съгласен с колегите! HERTZ

- mafiacartel
Skruji написа:SpeedsteR написа:Привет от Добрич
Екстра са Bocshman за без пари правят супер звук, отзад на кората съм с такива 20см и съм доволен
- mafiacartel
- SpeedsteR
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря на всички за отговорите,
В крайна сметка се получи така, че да избирам между Бошман-33 лв и Магнат-69лв, и избрах по-скъпите. Не знам дали съм направил точният избор,но поне знам че колоните, които взех са 100% немски и вадят приличен звук, доколкото може да "изстискам" от Гама 2
За HERTZ наистина няма спор, но не можах да намеря в нашия супер-град, а пък не ми се занимаваше да обикалям из Варна.
По повод мнението на колегата отгоре съм напълно съгласен, защото се напатих от старите, някакви китайски ментоци за 19 лв...
ПС страхотната страница на Магнат може би също си каза думата в тяхна полза...
В крайна сметка се получи така, че да избирам между Бошман-33 лв и Магнат-69лв, и избрах по-скъпите. Не знам дали съм направил точният избор,но поне знам че колоните, които взех са 100% немски и вадят приличен звук, доколкото може да "изстискам" от Гама 2
По повод мнението на колегата отгоре съм напълно съгласен, защото се напатих от старите, някакви китайски ментоци за 19 лв...
ПС страхотната страница на Магнат може би също си каза думата в тяхна полза...
- fosents
- Автомобил: Volkswagen Passat B5.5
- Двигател: 1.9 TDI 130 HP 2005
А на мен ми предлагат Target и Regent в един сервиз за Audio. Target-а система за 2 врати е 140 лева а Regent към 300 лева се получава. Някой да знае нещо за тези марки?
И още нещо. Вратите дрънчат. Трябвало да си взема нещо като донапрен за оплътнение отвътре. Къде има такова нещо?
И още нещо. Вратите дрънчат. Трябвало да си взема нещо като донапрен за оплътнение отвътре. Къде има такова нещо?
Последна промяна от fosents на Пет 07 сеп 2007 17:18, променено общо 3 пъти.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”