Rabbit_TDI написа:Като говорим за ускорение колко пъти ти се налаг в града да ускоряваш от 0-100![]()
не всеки светофар ми се налага. тинейджър бях доскоро

Ludia написа:gr_kanev написа:VW Bora, 1,9 TDI-PD, 85 kW, 115 к.с.
0-100 км/ч - 10,8 с, макс. скорост - 195 км/ч, 138 г СО2/100 км, разход градско/извън/смес - 5,9/4,2/5,1 л/100 км, макс. върт. момент - 285 Nm при 1900 об/мин
други въпроси ?
пенявиш ли се нещо?![]()
е това го утепвам на всичко, без върт. момент
Како значи спънат двигател?Да не ходиш на състезание с колата?2-3 че дори 4 секунди променят ли нещо?Относно свободния багажник...че моя е постоянно свободен,това да нее товарна кола.Иначе и аз съм за дизела.Kalin72 написа:Ludia написа:по-екологично ли е от газта?
Не мисля, но е по-кеф-не е спънат двигателяПлюс това, багажника ми е свободен.
maks написа:Като гледам войната по пътищата наистина променят много,чета мненията на някои и оставам с впечатление че са пилоти на болиди.Kalin72 написа:Спънат значи когато ти трябва да го няма. 2-3-4 секунди променят много, когато ти липсват.
Cherepaha написа:gr_kanev написа:други въпроси ?
Да. Доста е глупаво да се сравнява турбо с атмосферен двигател, точно поради въртящия момент. Що не сравниш 1.9 SDI с 1.8Т ...
Cherepaha написа:gr_kanev написа:други въпроси ?
Да. Доста е глупаво да се сравнява турбо с атмосферен двигател, точно поради въртящия момент. Що не сравниш 1.9 SDI с 1.8Т ...