Ако правилно съм разбрал, става дума за кола на 21 години.
Преди време карах Опел Кадет, взех го ремонтиран и китосан отдолу, беше 12-13 годишен. Докато го карах /около 4 години/ два пъти съм го кърпил отдолу, сменявал съм вежди и прагове.
bboikov написа: Преди време карах Опел Кадет, взех го ремонтиран и китосан отдолу, беше 12-13 годишен. Докато го карах /около 4 години/ два пъти съм го кърпил отдолу, сменявал съм вежди и прагове.
Denko_be_maina написа:Мога да ви снимам 25 годишен голф 2-ка от долу просто тия коли не гният но кой има файда да прави вечни коли и при голф 3-ка нещатата се променят
Вярно е, най-сполучливия и здрав от всички Голф-ове е 2-ката
bboikov написа: Преди време карах Опел Кадет, взех го ремонтиран и китосан отдолу, беше 12-13 годишен. Докато го карах /около 4 години/ два пъти съм го кърпил отдолу, сменявал съм вежди и прагове.
с нищо - сега ще се реже до здраво около тях и ще се заварява нова ламарина - тапи вече няма да има - след това грунд + антикор и айде отгоре мокетите и газ отдолу също - водоструйка + антикор нов слой
ами моята тройка е на 13 години .. и единствената ръжда е по левия калник .. който е 40 лв .. в крайна сметка не мисля че е много .. от тази гледна точка съм супер доволен ):)
Пичове бели кахъри са товаааааа - преди имах една Вектричка и бях решил да и сменям вежди ..... иииии като ми показа майстора за кво стаа на въпрос отдолу ииии смених колата!