Не мога да разбера защо така се не ми върви с тоя Пассат ! Досега съм сменил 4 фолксвагена но такава каръшка кола не съм имал . Взех го в добро състояние и не мина и един месец и се започна с мъките . Изгоря ми бензиновата помпа , смених я и се оказа че амортисиорите отзад са истръвали .смених ги и тях .Обаче после след ходене по елкони и проблеми се оказа че помпата която съм зел , била за моно инжекция

. оправих и това . не минаха и две седмици и ми се скъса преден тампон на двигатела .опраих го и само една седмица след това се къса планката която се захваща към тампона и блока . Ей това ако не е каръщина здраве му кажете. Но всичко не свършва дотук

. Повреди се механизма за заклиучване на вратата.Разглобих я, поправих я и точно когато поставям последното болче , пада едно лостче вътре във вратата и се налага да разглобявам наново вратата цялата , за да го взема

.И още такива нелепи случки, до днес , когато ми блокира аксиалния лагер на съединитела и започнах да разглобявам колата. Всичко варви както трябва но се оказва че не мога да сваля скоростната кутия защото някой преди това е сменял полуоски и е сложил фланци от Голф и не може да излезе кутията .Разглобих половината кола за да извадя кутията . Смених лагера огледах съединитела , претискатела , всичко ОК ! Сега обаче се оказва че съединитела леко пребуксува

Това означава, всичко наново .Откакто съм я взел тази кола всичко наопаки ми върви.
И други Фолксвагени съм имал , някои са били и по -раздрънкани , но толкова нелепи ситуации за една година не съм имал .
Знам , че всяка кола се поврежда ,но толкова смешни нелепи ситуации не могат да се случат на един автомобил за няма и една година , при каквато и да е експлатация.
Някои ако се интересува, продавам го .