Тая кола е урочасана!
- ЧАНДЛЪР БИНК
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Ice___Cool
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
veselin tasev написа:Аз ти казвам ,че досега такъв Пасат не съм срещнал никаде . Не отговаря на каталозите 1.8 пълна i 80kw 109 к.с. АБС , централно , 4 ел стъкла , хидравлика . Тази конфигурация с този мотор , я няма в каталозите .И се чудя дали не е поръчково изпълнение !?SSivanov написа:veselin tasev написа:Не е . 1.8 л пълна инжекция е 80 kw. 109 к.с. - Това пише на евротабелата на колатаStreetThug16V написа:Само информативно - ти си с мотор ABS. Е това не е ли моноинжекция?
1.8 90 к.с.
Еми значи не е АБС мотор
http://www.vwclub.bg/articles.php?id=5
Щом не отговаря на каталозите значи и преправян от някой "сръчен" майстор

- МОРСКИЯ
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз не съм суеверен по принцип и не вярвам на такива работи, ама имам един колега дето му продадох старата си кола (джета 1.6 ) .Той много искаше Пасат да си купи но не му стигаха парите . И аз като си купих тоя , много кофти му стана . А той е страшно завислив . И се чудя да не ми е урочасал колата, та се проблеми .
- МОРСКИЯ
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Свързах се днес със стария собственик , които я е карал откакто е внесена тои е доктор съдебна медицина , не да няма пари човека . И като му разказах за мъките , много се учуди и каза ,че каквото се е обадило е сменял на време не я е изоставял на произвола . Пък и аз я знам как я купих не беше в лошо състояние .
Ами аз мисля, че си прав, че е урочасана. Преди повече от 20 г. в моята рота (бях войник) имаше един ЗИЛ 157 (Джоган), който никой не го караше и не искаше.
Стоеше в гаража и само го припалваха. Още, когато постъпил в поделението му се скапал мотора. След това непрекъснато повреди и всякаквии инциденти, докато се стигнало до смъртта на войник (блъскат се в дърво, той лежал в каросерията и главата му се смляла).
Имаше в "актива" си няколко преобръщания за щастие без загинал. С огромни заплахи накараха най-добрия шофьор да го кара на едно занятие, защото два други бяха на ремонт. Човекът ходи свещ да пали след това, въпреки че бяха комунистически времена.

- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
пасат 1,8
Колега не си продаваи колата.Смени си всичко което е за смяна и нещата ше си доидат по местата.Пасата си е супер и е вярно това че има пик на повредите,и аз съм го изпитвал на главата си,но след това неизбежно идва момент в които всичко вече е сменено и няма нищо за сменяне(дори и да искаш)...
- МОРСКИЯ
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Вече като почна да рамонтирам нещо по нея, винаги имам едно на ум , че нещо непредвидено ще се случи . Днес реших да сменя едно бензиниво маркуче на вакуума за излишното гориво и планката на сверичката падна и то не долу, а се завря между ауспусите и изолацията на купето . Нямате си на идея какво представляваше да я извадя . Пак карък
.едно безобидно маркуче ....

- minimiro
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
Бе човек като си навие на пръста че е карък та карък и на криво да пръдне пак на зли сили го приписва
Я се стегни, сека кола са чупи.... аз предната немаше седмица в която да не е седяла минимум 2 дена в сервиза на майстора
Купих (прекарах се ама яко) дъртата шкода за 400 лв, за 4-те години настъпване в нея съм инвестирал цифром и словом над 3 000 лв в ремонти части и нам си кво...бе кат се замисля сал купето и дето не смених деа.....
Сегашното дан'си мислиш че не гълта кинти и то, гълта, ма кат мии такъв модела че щом нещо ней както требе да бъде и тичам да опраам, докат има хора с кола пред разпадане, ма докат не се чупи само нема го барнат......

Я се стегни, сека кола са чупи.... аз предната немаше седмица в която да не е седяла минимум 2 дена в сервиза на майстора
Купих (прекарах се ама яко) дъртата шкода за 400 лв, за 4-те години настъпване в нея съм инвестирал цифром и словом над 3 000 лв в ремонти части и нам си кво...бе кат се замисля сал купето и дето не смених деа.....
Сегашното дан'си мислиш че не гълта кинти и то, гълта, ма кат мии такъв модела че щом нещо ней както требе да бъде и тичам да опраам, докат има хора с кола пред разпадане, ма докат не се чупи само нема го барнат......
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”