Изведнъж изчезнаха предния десен и задния десен мигач на колата от (от лявата си работят) за Г2 86-та говорим!
Майтапа е, че като пусна аварийните - работят всички мигачи!А само с лосчето за мигачите десните не бачккат

Помагайте
Дон Хуан Голфа написа:Проблема е следният:
Изведнъж изчезнаха предния десен и задния десен мигач на колата от (от лявата си работят) за Г2 86-та говорим!
Майтапа е, че като пусна аварийните - работят всички мигачи!А само с лосчето за мигачите десните не бачккат![]()
Помагайте
znainainai написа:Дон Хуан Голфа написа:Проблема е следният:
Майтапа е, че като пусна аварийните - работят всички мигачи!А само с лосчето за мигачите десните не бачккат![]()
Помагайте
Лостчето е проблема аварийките са отделно (на друг предпазител) провери лоста пръсни го със WD40 ако не се оправи нов(може и 2ра употреба) на голфетата до 89.8м стават и тънките и дебелите превключватели(за дебелите БЕЗ аварийни)
Vasseto написа:И при мен се получава това по някога и се оказа че ми излиза цокъла от ключа на мигачите.Да не си барал нещо кабелите по волана скоро?
Vasseto написа:И при мен се получава това по някога и се оказа че ми излиза цокъла от ключа на мигачите.Да не си барал нещо кабелите по волана скоро?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 101 госта