ТАП при Пасат B4 AGG?

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
dzverum
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

ТАП при Пасат B4 AGG?

Мнениеот dzverum » Пет 21 сеп 2007 10:57

Порових се доста из форума, но не успях да намеря тема в която да се коментира дали има ефект от поставянето на ТАП при 2000см3 двигатели. Ако има някой колега с процесор, нека сподели ефективността му. Ако може да сподели и евентуалните градуси на които е настроен. Във вторник имам час за газифициране, и газаджията ми се изсмя при въпрос за ТАП на този двигател?

Дано не съм дублирал вече разисквана тема!

Потребителски аватар
turbogti
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот turbogti » Пон 24 сеп 2007 10:40

ТАП има ефект при поставяне на какъвто и да е мотор. Доколкото аз знам, при по-голям мотор ефектът е още по-осезаем. А на този газаджия дето му е толкова смешно не знам дали можеш да му имаш доверие да ти рови из колата... Но пък ти по всяко време може да му завреш отвертка в.............. куфарчето с инструменти.

Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Пон 24 сеп 2007 20:15

turbogti написа:Но пък ти по всяко време може да му завреш отвертка в.............. куфарчето с инструменти.

и разбира се после да завъртиш :)
Ако колата е пълна инжекция с газов инжекцион мисля че блока за управление си следи и тези неща ама не съм съвсем убеден в думите си.

Потребителски аватар
turbogti
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот turbogti » Вто 25 сеп 2007 13:01

Това със завъртането зависи от това колко много те е вкиснал въпросният "майстор" :lol:
Не знам за кой блок говориш, колега, но мога да твърдя, че много трудно може да се намери Газов Инжекцион, който да човърка ъгъла на запалването, а пък нормалния компютър на колата не може да се справи с тая задача без помощ отвън.

Потребителски аватар
billy_bg
Автомобил:
Двигател:

Re: ТАП при Пасат B4 AGG?

Мнениеот billy_bg » Нед 03 апр 2011 8:43

2000 кубика тап дис 92 на 12 градуса е тапа.ady двг.така дойде колата в бг.

Върни се в “Автогазови уредби”