Мда утре ако доеш на седмичната може да я видиш на LIFEMasserati написа:Да не си бил с някоя от Банкя?

Ще искат да си смениш крушката пред тях,ако е от нея.Иначе може да ти напишат ФИШ,а може и АКТ!FaTDoG написа:Да не отварям друга тема,кво става ако единия фар не м иработи и ме спрат...
Чей малко,че нещо неразбрахhilqdarka написа:FaTDoG написа:Да не отварям друга тема,кво става ако единия фар не м иработи и ме спрат...
На мен ми писаха фиш 10лв, но преди това ми дадаха възможност да отстраня повредата на място (не работеха дългите на десния фар)
Един приятел го виждат органите на реда,че говори по GSM и го спират,ама докато отидат до него той си слага панале от CD-то на ухото и като му казват,че са го спрели защото говори по GSM той им казва,че неговори,а си топли ухото с панела,че не му била загряла още колата и му е студеноDan4ote написа:Аз един път говорех по телефона и ги видях, че ме фиксираха и ме отбиват с палка, но аз почнах да се върта вътре в колата и се направих, че не ги видяхНомера мина, но си е опасно да се **аваш с кат.
Чл. 103. При подаден сигнал за спиране от контролните органи водачът на пътно превозно
средство е длъжен да спре плавно в най-дясната част на платното за движение или на посоченото
от представителя на службата за контрол място и да изпълнява неговите указания.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 73 госта