MuTa4eTo написа:говори си ти говори поне кажи че се радваш че си се отървал а не да кажеш че са хубаво нещо.......
ciucci_galant написа:Въобще замисляли ли сте се , че има и много хора , който са държали матури и не са толкова грамотни колкото си мислят ? Аз съм завършил техникум, в който в час по БЕЛ не си спомням да има такъв, а само литература. Относно тези часове по БЕЛ, самата учителка не искаше да се занимава с нас, камо ли самите ученици. Основният проблем на цялото ни образование е , че няма добре изготвена система. А това дали има или няма матури въобще няма да реши проблема с граматиката. Погледнете, че всяка година системата се мени. Ще има матури няма да има, ще има държавни изпити няма да има. Мислите ли, че това не се отразява на учители и ученици, все пак процесът на обучение е двустранен. Ако някъде съм направил правописна грешка, моля модераторите да я поправят!
Павката написа:следствие - полвината хора няма да вземат матурата
napster написа:Не че няма да ги вземем матурите, ама защо трябва да се цакаме постоянно с топла бира незнам!!!
п.п. Още не е 100% сигурно че ще имаме матури. Има насочени дати, но не е сигурно нищо. Върви се разправяй с министри. Тея турчоля осраха и малкото, което беше останало в тая държава.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 143 госта