Имате ли трети стоп?
- Syncro
- Автомобил: Passat 1.8T
- Двигател: ANB 1999
- Контакти:
Имате ли трети стоп?
Аман от "опушени" стопове!!!Мразя да карам зад такива,които не им светят стоповете.А има и индивиди,които дори и нощем не им се виждат габарита и такива,които слагат крушките си на обратно - слабата светлина за стоп,а силната за габарит
:

- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
аз имам трети стоп.обаче със всяка изминала вечер по софийските улици се плаша все повече и повече.голяяяям брой коли са без задни светлини.ми тва според мене си е самоубийство.на път за морето рейсаджията щеше да отнесе едно Траби без стопове ПО МАГИСТРАЛА а на задната седалка спеше дете.е кажете ми какви са тези родители отиват на море с псевдо количка (добре лошо няма това могат да си позволят това карат въпреки че ще им излезе малко по скъпо да си хванат автобус или влак и детето им да е на сигурно място), карат без светлини и карат по магистрала.е на какво прилича това.представете си тва огромно Волво дето се возих с него дори да беше чукнало леко трабито или щеше да мине през него направо или най малкото картонената кола щеше да отиде в канафката.направо останах потресен...
- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
Някой пак не са схванали каква е идеята на третия стоп - да е монтиран така (обикновено на стъклото), че да се вижда през няколко коли, за да имаш повече време за реакция. Може и стоповете на колите пред теб да не работят, но като видиш през стъклата им, че 3 или 4 коли пред тях някой спира.... вече е друго! Ако щеш и 2,500W стоп-светлини да сложиш, когато спре зад теб друга кола, тя ги закрива! ТОВА Е! За мен лично е полезно и красиво, никога не се замислям да имам или не! На всички те си коли съм сложил...
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”