Такаа, трябваше да слагам зимни гуми на Пасата и се чудех какви, къде и т.н. и един приятел ми препоръча сервиза на Краси в Студентски град.
Не ми е близо, но един ден след работа отидох. Оказа се, че човекът е въвел система с предварително записване, защото има доста работа. Обаче не ме отпрати, помоли ме да изчакам в кафето над сервиза, а аз не бързах, така че след около 30 мин ми обърна внимание. Хареса ми, че ми обясни какви са предимствата и недостатъците на всяка от гумите, които се предлагат при него (по каталог се поръчва) и в зависимост от това къде ще ги ползваш ти препоръчва някакви. В моя случай се спряхме на DEBICA, защото зимата ходя на ски по планините и според него се държат добре на сняг. Иначе бях готов и по-скъпи да взема.
Направи ми впечатление, че след мен дойдоха още хора за лепене и изправяне на джанти, а беше вече към 19ч., т.е. явно работи до късно човека.
Точен ми се стори, кафенцето и цените също бяха ОК, така че му взех телефона (862 49 02) и ще пращам приятели там вече, вместо в Радиал.
Сервиза за гуми в Студентски град - МНЕНИЕ +
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
-
- Автомобил:
- Двигател:
Този сервиз, който аз имах пред вид, и който ти препоръчвам горещо, се намира на ул. "Проф. Кирил Попов" 55А. Това е срещу бл. 55, или по-точно, зад строежа пред бл. 55.
Ако идваш откъм центъра, най-лесно ще го намериш по следния начин: движиш се по Симеоновско шосе и на последния светофар преди околовръстното завиваш наляво по улицата, която води към Зимния дворец. По тази улица караш около 100 м, после завиваш наляво (мисля че се пада първата пресечка). След около 50 м си пред сервиза (сервизът и автомивката са ти от лявата страна, а от дясната е строежът, за който споменах по-горе).
Човекът се казва Красимир Атанасов, а телефонът му е 862 49 02.
Не е много по приказките, но си разбира перфектно от работата.

Ако идваш откъм центъра, най-лесно ще го намериш по следния начин: движиш се по Симеоновско шосе и на последния светофар преди околовръстното завиваш наляво по улицата, която води към Зимния дворец. По тази улица караш около 100 м, после завиваш наляво (мисля че се пада първата пресечка). След около 50 м си пред сервиза (сервизът и автомивката са ти от лявата страна, а от дясната е строежът, за който споменах по-горе).
Човекът се казва Красимир Атанасов, а телефонът му е 862 49 02.
Не е много по приказките, но си разбира перфектно от работата.

-
- Автомобил:
- Двигател:
А, и да не забравя - джантите ги изправя ръчно. Вчера сутринта оправях една (човекът бачка и в събота и неделя) и стана екстра. Но ако Бате Бойко не оправи до две три седмици "малката" дупка на лявото платно на улицата, която свързва Студентски град и Младост, в посока Младост, следващият път ще отида при него да ми прави джантата 

- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
Mladenski мерси много . Значи знам къде е сервиза , а тая ДУПКА за която спомена вчера ми изкриви 2-те джанти !!!!!!
Ще звънна на посочения телефон и ще се разберем . Мерси предварително
Да допълня само , че там не може да се изправят АЛУМИНИЕВИ ДЖАНТИ
Преди малко говорих с жената дето е на касата и каза , че се работи само с железни джанти
Ще звънна на посочения телефон и ще се разберем . Мерси предварително

Да допълня само , че там не може да се изправят АЛУМИНИЕВИ ДЖАНТИ

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”