mod edit: vasstop
цени на частите за ланча капа
- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
цени на частите за ланча капа
колеги някой от вас да знае горе долу какви пари са частите за ланча капа . по възможност и за други те части ми кажете ориентировачна цена но мен ме интересува суединител
накладки окачване масла филтри ремъци и тн благодаря предварително
- DIABLO 666
- Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
- Двигател:
пич да ти кажа чесно неси спомням за 3 години освем шарнири друго да съм сменял на ланчията на майка ми.пак е модел капа 2.0 155 к.с а за маслото кво толкова да е скъпо.иначе ролки ремъци към 300 лв най много а и е много здрав автомобил а и доста динамичен и широк.ако още неси взел взимай няма да съжаляваш.
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
един колега имаше Капа дизел - много хубава, с много екстри и за много пари, кара я около 2 години. Кво да ви кажа, не знам дали точно той е каръка, но на тая кола и се счупи почти всичко възможно, даже и невъзможни неща като чугунен колектор например... След като я продаде на друг колега сагата продължи в същия тон...а цените на частите, не мога да кажа кокретно колко, но бяха доста скъпи. Иначе и аз харесвам Ланча като марка, а за дердра знам, че са мног добри и имат много здраво окачване.
-
syscop
- Автомобил:
- Двигател:
stoqn_g60 написа:и аз съм се спрял последно на капа 2.0 156 коня ноември 97 с кожен солон ел пакет газова ( а тя ще ми е от полза с тия 156 коня) и много др екстри за 4000 лв
Моторетката е 155 к.с. Може да питаш във форума www.lancia-bg.com/forum колегите какво ще ти кажат. Все пак автомобила е от по-висок клас и е нормално цените на чарковете да не са много ниски.
- stoqn_g60
моя грешкаsyscop написа:stoqn_g60 написа:и аз съм се спрял последно на капа 2.0 156 коня ноември 97 с кожен солон ел пакет газова ( а тя ще ми е от полза с тия 156 коня) и много др екстри за 4000 лв
Моторетката е 155 к.с. Може да питаш във форума www.lancia-bg.com/forum колегите какво ще ти кажат. Все пак автомобила е от по-висок клас и е нормално цените на чарковете да не са много ниски.
- Nikunata
- Автомобил:
- Двигател:
ОТГОВОР
Доста италянски "чикий"съм имал през живота си -половин век- и никога повечe италянка.Дори и стихове прописах-купи си фиат,да лежиш под него до обяд,и да го караш следобяд/докато си млад! А сега конккретно за капата-най големи ядове има с електрониката.Като плюс много добри спирачkи, и толкос.
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
stoqn_g60 написа:и аз съм се спрял последно на капа 2.0 156 коня ноември 97 с кожен солон ел пакет газова ( а тя ще ми е от полза с тия 156 коня) и много др екстри за 4000 лв
Един френд има такава 98 комби и се видя в чудо. Прееба му се имобилайзера, ходи някаде по костинброд да му го къртят, кара я 1 госина вече със скапани задни амортисиори че не може да си намери на сносна цена, всички дръжки в купето се озкпочупиха а и газовата само ядове му дава, компютъра пищи, общо взето мина му мерака за тая кола бързичко. Возия на 6, за самолет не е чак толкова самолет.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
ми като си купиуват бангии за 4000лв без "карта" с 1 ключ ще се чуди какво да прави.+това това са коли на доста км. и като ги купуват да гледат ама като не разбират ще пищятzaro написа:stoqn_g60 написа:и аз съм се спрял последно на капа 2.0 156 коня ноември 97 с кожен солон ел пакет газова ( а тя ще ми е от полза с тия 156 коня) и много др екстри за 4000 лв
Един френд има такава 98 комби и се видя в чудо. Прееба му се имобилайзера, ходи някаде по костинброд да му го къртят, кара я 1 госина вече със скапани задни амортисиори че не може да си намери на сносна цена, всички дръжки в купето се озкпочупиха а и газовата само ядове му дава, компютъра пищи, общо взето мина му мерака за тая кола бързичко. Возия на 6, за самолет не е чак толкова самолет.
- mr_bush
- Автомобил: Vw Transporter T6
- Двигател: 2016
Питай тук: http://www.lancia-bg.com/forum/
- stoqn_g60
има секви поройници ако някой ми каже кола дет не се чупи я зимамsanto_trafficante написа:ми като си купиуват бангии за 4000лв без "карта" с 1 ключ ще се чуди какво да прави.+това това са коли на доста км. и като ги купуват да гледат ама като не разбират ще пищятzaro написа:stoqn_g60 написа:и аз съм се спрял последно на капа 2.0 156 коня ноември 97 с кожен солон ел пакет газова ( а тя ще ми е от полза с тия 156 коня) и много др екстри за 4000 лв
Един френд има такава 98 комби и се видя в чудо. Прееба му се имобилайзера, ходи някаде по костинброд да му го къртят, кара я 1 госина вече със скапани задни амортисиори че не може да си намери на сносна цена, всички дръжки в купето се озкпочупиха а и газовата само ядове му дава, компютъра пищи, общо взето мина му мерака за тая кола бързичко. Возия на 6, за самолет не е чак толкова самолет.ама ко да се обясняваме....няма смисъл
![]()
- kris11
- VW експерт

- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: цени на частите за ланча капа
stoqn_g60 написа:колеги някой от вас да знае горе долу какви пари са частите за ланча капа . по възможност и за други те части ми кажете ориентировачна цена но мен ме интересува суединителнакладки окачване масла филтри ремъци и тн благодаря предварително
![]()
![]()
1.През април сменях к-т съеднител на Алфа 155 2,0 за ск. кутия с буква "F"- 250 лв / лагер + дисковете. Диаметър ф 215 мм . Този к-т е за по-новите 155 ци 16 клап./ и е по скъп/.
За по-стария модел съединителя е 190 лв к-т
2. Maсло HPX na Selenia - зелено 5л - 45,75 лв.
3.Маслф-р/FO124 6лв.
4.Предни накладки “Simer” - 23 лв
5. Ангренажа не се сменя - верижен е
6.Пистов ремък 5PK 1288 57277 клима / алтернатор Flenmor -25 лв
7.Пистов ремък серво 4PK 963 / 47251 Flenmor -12 лв
8.Носачи :
Преден носач /22049/ Vema - 110 лв
Предни носачи Moog AL-WP -7526 /60812797/Federal mogul/ по 125 лв.
Но издържат 15- 18000 км
Сега носачите са "As MetaL" по 74 лв ,носи им се славата , че издържат повече от прехвалените горни марки
9. Кормилен накрайник 910385 - 30 лв.
10.Лагер пр.дясна главина /С 185 37х72х37/ Lorett -22 лв
Това са цените на които съм закупувал частите
Други цени , ако те интересуват на лични
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”