Има ли истина или да ходя в близкото РПУ да питам ?
Акта ми го няма остават още 5 дни до изтичане на срока ...
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Акта ми го няма остават още 5 дни до изтичане на срока ...
Има ли истина или да ходя в близкото РПУ да питам ?
Последна промяна от Adnan на Чет 18 окт 2007 11:03, променено общо 2 пъти.
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Удължи си го сам и се пази да не те спират, а когато излезне решението, кажи че просто си го загубил и не им го показвай
А ако те спрат, не им показвай акта, кажи че си го забравил. Един колега беше казал, че за това нещо глобата е само 10лв. 
Последна промяна от Stefan на Чет 18 окт 2007 11:02, променено общо 1 път.
- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Stefan написа:Удължи си го сам и се пази да не те спират, а когато излезне решението, кажи че просто си го загубил и не им го показвайА ако те спрат, не им показвай акта, кажи че си го забравил. Един колега беше казал, че за това нещо глобата е само 10лв.
мойта информация от колегата dimitkoto от преди 2 седмици спрели го на севлиево за проверка и хоп акта изтекъл и той почнал да се оправда че още не бил дошил в Търново а в София през седмицта неможе да се нареди да си го удължи и прочие ... Отговора на кат : Споко ся ще напишем още един акт за пресроченият акт, който добавя само 10лв към глобата точки не се вземат.
Та дали ще го закубиш или ще ти го подновят ня място като те спрат с добавени 10лв май е едно и също
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
jims написа:Можеш да удължиш срока в София, не е задължително да се връщаш в Кърджали. Това е само в случай че нямаш излязло наказателно постановление. Примерно на мен така ми забавиха постановлението и ходих да си удължа акта с още един месец (по лична карта се водя Горна Оряховица и там ми идва постановлението, акта си го удължих във Варна). Тук във Варна отиваш в КАТ и ти удължават срока, за София не знам къде точно трябва да отидеш... Някой колега да помогне.

- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Иди и си го удължи, не е задължително в софия, може и другаде, недай си боже нещо да стане има да те влачат с обяснения. Става, аз си удължавах акт извън София понеже не ми се чакаше на опашката. Отиваш, обясняваш че не ти е било излезнало постановлението и че няма да имаш следващата седмица възможност да си идеш до родното място и ги молиш най учтиво да ти набият един печат.
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
varkulaka написа:за да не пътуваш 300 км при следващото спиране от полиция , когато ти поискат документите кажи че си ги забравил и не ги носиш , те ще си направят справката и най много да ти напишат нов акт който струва 10 лв. с това автоматично ще ти се удължи срока.
Този варият искам да го прескоча, точно това питах моя приятел той не ме съветва лично да го правя.
- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
varkulaka написа:за да не пътуваш 300 км при следващото спиране от полиция , когато ти поискат документите кажи че си ги забравил и не ги носиш , те ще си направят справката и най много да ти напишат нов акт който струва 10 лв. с това автоматично ще ти се удължи срока.
Е аз имах предвид че не нужно да криеш/мамиш/лужеш кат. след като ако те спрат с пресрочен акт ще ти напишат нов за 10лв и точки не се вземат. И пак си с удължен акт.
Adnan написа:Pichaga написа:къде ти се води местоотчета
там където си там удължаваш, ако живееш в софия и си регнат тук в КАТ тука го удължаваш
Води се в Кърджали, в София живея а акта ще иде там. Още нямам адресна регистрация тук но скоро ще правя.
Талона ще иде там. Смисал талона ще трябва да си го получиш от Кърджали. А акта може да го увължиш и в КАТ София. като има кажеш че няма скоро да ходиш към Кърджали.
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Ето още по темата
http://forum.vwclub.bg/viewtopi ... ht=#791318
- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Adnan написа:Lizard написа:Талона ще иде там. Смисал талона ще трябва да си го получиш от Кърджали. А акта може да го увължиш и в КАТ София. като има кажеш че няма скоро да ходиш към Кърджали.
Значи само в КАТ в РПУ няма да стане ?
мисля че няма да стане в рпу-то най-много да те изгледат умно и да те пратят в кат
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”