колата ще е сглобена тук и в бг ще я вкарам в готов вид;има ли някакъв на4ин да я узаконя?
голф кънтри и регистрация с купе на троика?
- niks76
- VW експерт

- Автомобил:
- Двигател:
голф кънтри и регистрация с купе на троика?
върти ми се в главата нещо като уплътняване на липсващото време и мисля на шаси на голф2 кънтри да сложа купето от голф3 и за да е трансформацията пълна ,да го направя с ТДИ двигател и леки модификации по скоростната кутия.тъи като тук е невъзможно да регистрирам такава кола ,не знам в Бг дали няма да успея(купето на голф3 ще е регистрирано дизел)някои нещо да знае по такива въпроси
колата ще е сглобена тук и в бг ще я вкарам в готов вид;има ли някакъв на4ин да я узаконя?
- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
Добре де, ти дори да сглобиш това нещо във Франция, с какви документи ще я изкараш към БГ? Може би като отделни елементи, като части. Имаш фактура или друг документ за двигателя и за шасито на крос кънтрито. И чрез тези документи ги изкарваш от там? Не може ли да стане? А дори би могло да не ги сглобяват, ами да се транпсортират отделно.
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
двигател без номер + номера на купето и по нищо няма да познаят че е кънтри ....
ако можеш и да го свалиш малко докато мине регистрацията да не бие на очи...иначе съм регистрирал кола без номер и нямаше никакви проблеми....интересува ги мотора и купето...ако е без номер не ги ебе...поне при мен беше така...реално "доработката" на окачването си е твоя воля
- nii
- Незабравим член
- Автомобил: Golf 2 Automatic
- Двигател: RP
след като номера на рамата и мотора ще си съвпадат (нали тройката ще е ТДИ), нямаш проблеми, това че си правил промени по окачването си е твоя лична занимавка и кат не бива да ги е*е
най-много да те накарат да отидеш на технотест но там трябва да минеш без проблеми щото всички части са заводско производство.
най-много да те накарат да отидеш на технотест но там трябва да минеш без проблеми щото всички части са заводско производство.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”