Pichaga написа:hilqdarka написа:zaro написа:Като се научиме да караме тогава ще се оправи движението. И като се научиме и да паркираме.
И когато на колегата двайсетте му акта му дойдат на главата и да си ги плати - нямам против, който иска да прави нарушения, да си ги плаща и после известнио време без книжка и като му я върнат пак. Нямам против. Като му е толкова акъла на човека и като се мисли за герой че минал най отпред на светофара хубаво.
Изобщо не се мисля за герой или сътезател или каквото и да е там. Хубаво ли ти е като си седиш на опашката на светофара 10-на коли да се набият най-отпред а ти да седиш и да си чакаш

ДА!
аз седя и чакам, не ми е хубаво, но не се бутам и аз, тръгвам по-рано, не бързам и стигам по-късно на работа
като сите офси се набутат отпред, по-бързо ли ще минават....
За тия, които се бутат незнам дали е много по-бързо преминаването но за тия, които чакат със сигурност е по бавно.
п.п. Живея на 5 мин. от офиса и на път за работа никога не попадам в задръстване. Извинявам се на всички колеги (с изключение на оня дето почна с личните нападки), които съм засегнал с мнението, си ще променя стила си на шьофиране когато се създадът предпоставки за нормално движение.