Да, ама от каръщина чак секретите на болтовете си загубих. Знаете ли къде могат да ми струговат нови? Имам цели два комплекта, които сега ме държат в шах и се моля да не се наложи да свалям колело, че "разбиването на защитата" е едно чукане, блъскане, стъкмистики...
Загубих секретите на болтовете - стругар?
- valdo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Загубих секретите на болтовете - стругар?
Ех, колко лесно се оправят нещата с пари, само да ги дадеш - и готово. Въпросът е да ги извадиш от джоба преди тва
Да, ама от каръщина чак секретите на болтовете си загубих. Знаете ли къде могат да ми струговат нови? Имам цели два комплекта, които сега ме държат в шах и се моля да не се наложи да свалям колело, че "разбиването на защитата" е едно чукане, блъскане, стъкмистики...
- valdo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
CellNet ™ написа:Потърси ги хубаво колега вярваме че ще ги намериш щот инак не те виждам
Милсиш ли ,че щях да пускам темата, ако не се бях разцепил от търсене... Може да ми се издаде сертификат за куче следотърсач вече. Просто ги няма. Важното е, че са загубени на "сигурно място" и няма географска връзка с джантите
- valdo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
madcap написа:малко не разбрах , кво то4но си загубил , ама един познат , си купи кола с такива болтове, ама стария собственик е загубил ключето и той, та на заварчик ,
отидохме , завари болт 19-ска на главата на секретния ,и така ги отвъртяхме ......
успех , ако съм помогнал нещо
Точно така - ключето. Иначе разбиването с подръчни става, като се избие шиша отвътре, след което се натиква шестограм с подходящо сечение и се върти с тръба.
- vasstop
- Гадфадъ'

- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
valdo написа:madcap написа:малко не разбрах , кво то4но си загубил , ама един познат , си купи кола с такива болтове, ама стария собственик е загубил ключето и той, та на заварчик ,
отидохме , завари болт 19-ска на главата на секретния ,и така ги отвъртяхме ......
успех , ако съм помогнал нещо
Точно така - ключето. Иначе разбиването с подръчни става, като се избие шиша отвътре, след което се натиква шестограм с подходящо сечение и се върти с тръба.
Шестограма кой номер е?
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”