Отново имам питане към вас. Passat B4 - 94г. Когато включа задна предавка, нямам никаква светлина отзад. Откъде да започна да проследявам къде се е прекъснала веригата. Гледам, фабрично са спестили лампичката на таблото, че ти свършва горивото. Не ми се вярва да са сметнали, че може и без светлини за задна предавка.
Светлини за задна предавка - Решено!
-
bachest
- Автомобил:
- Двигател:
Светлини за задна предавка - Решено!
Здравейте.
Отново имам питане към вас. Passat B4 - 94г. Когато включа задна предавка, нямам никаква светлина отзад. Откъде да започна да проследявам къде се е прекъснала веригата. Гледам, фабрично са спестили лампичката на таблото, че ти свършва горивото. Не ми се вярва да са сметнали, че може и без светлини за задна предавка.
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Re: Светлини за задна предавка
[quote="bachest Откъде да започна да проследявам къде се е прекъснала веригата.
- От крушките
- bobcho
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: AFN 1997
Откачваш буксата от черната пластмаса на избирача на скоростите ( там дето влизат жилата ) и я даваш на късо с кламер или безопасна игла.Трябва да си на контакт и гледаш дали свети.Ако свети значи проблема е от включвателя.Пластмасата се дъжи на 2 болтчета 9мм.Струва 15-20 лв.Може и да се отремонтира ( при мен стана този вариант)
Успех!
Успех!
-
bachest
- Автомобил:
- Двигател:
dlug написа:Да не би да са ти прекъснати кабелите там където преминават от купето в задния капак
Право в десятката! По-точно на една щипка, която ги придържа към ламарината. От жулене се е разбридал изолирбанда и след това са се прекъснали и 5-те жици?!? Сега всичко работи.