Има ли навити за мрежа на някаква джитка с коли?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
- P4v3l
- Автомобил:
- Двигател:
fast_t написа:Днес по-късно мисля да направя една NFS Porsche, че не съм я играл от доста време.Който е навит да се изкаже по въпроса.
Предлагам "kaiser666"(той е пуснал темата) да направи една Анкета, всеки да гласува и каквото се избере всички го теглим и играем иначе всеки ще си инсталира някоя игра и накрая няма нищо да стане.
п.п. А ако случайно играта, която се избере е тежичка хората с по-слаби компютри (като мен) няма да играят и толкова.
- danson
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Gigabyte написа:Който е навит за Underground 2 да пише на скайп : ludiawow или направо да влиза в хамачито и да пише там:
name:vwclub-bg
pass: 0000
Аре довечера да се събрем повече ,че ние една вечер играхме с Danson ама той ме разцепи
Ми то още 2ма ни трябват, повече от 4ма не може да играем едновременно

- mr_bush
- Автомобил: Vw Transporter T6
- Двигател: 2016
hilqdarka написа:fast_t написа:Днес по-късно мисля да направя една NFS Porsche, че не съм я играл от доста време.Който е навит да се изкаже по въпроса.
Предлагам "kaiser666"(той е пуснал темата) да направи една Анкета, всеки да гласува и каквото се избере всички го теглим и играем иначе всеки ще си инсталира някоя игра и накрая няма нищо да стане.
п.п. А ако случайно играта, която се избере е тежичка хората с по-слаби компютри (като мен) няма да играят и толкова.
Анкета

- mr_bush
- Автомобил: Vw Transporter T6
- Двигател: 2016
danson написа:Gigabyte написа:Който е навит за Underground 2 да пише на скайп : ludiawow или направо да влиза в хамачито и да пише там:
name:vwclub-bg
pass: 0000
Аре довечера да се събрем повече ,че ние една вечер играхме с Danson ама той ме разцепи
Ми то още 2ма ни трябват, повече от 4ма не може да играем едновременнотака че още 2ма кандидати, може и мене в скайп да ме намерите - danail_ivanov
Може да се измисли нещо за 2-ва сървъра

- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”