Здравейте всички - аз съм от скоро във форума на VW но ми е много приятно като чета всички коментари на майсроти и препатили хора. МОЯТ проблем е с клаксона на Пасата ми. Издава изключително слаб звук и когато съм в колата едва го чувам - за другите по пътя е почти сигурно че не чуват нищо!!!
Дали нещо е запушен или е сдал Боду дух?
Благодаря Ви предварително за помощта, които знае да каже!

КЛАКСОНА МИ ИЗДАВА СЛАБ ГУХ ЗВУК
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Определено когато нямаш клаксон е лошо. Веднъж да се случи да ти потрябва и да го няма и може да стане още по-лошо.
Две тромби, оригинални от Италианеца втора употреба струват 10лв. Моите след като изгоряха ги смених и се родих. Друго си е да имаш хубав клаксон.
А колега относно анкетата - ми то проверката е лесна, проверявай си го всеки ден ако искаш.
То и монтажа е елементарен. Не виждам нищо сложно и нерешимо, та чак да му отделяме такова внимание.
Две тромби, оригинални от Италианеца втора употреба струват 10лв. Моите след като изгоряха ги смених и се родих. Друго си е да имаш хубав клаксон.
А колега относно анкетата - ми то проверката е лесна, проверявай си го всеки ден ако искаш.
То и монтажа е елементарен. Не виждам нищо сложно и нерешимо, та чак да му отделяме такова внимание.