Малки проблемчета с Голф4

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Малки проблемчета с Голф4

Мнениеот leonardo_vd » Нед 28 окт 2007 8:46

Айде да помоля и аз за помощ. Значи на голфарата ми /тази в гаража/ салона е кожен, и има подгряване на седалките. И един красив ден цък да пусна подгряванети и, оооо ужас :shock не работи. Свалям едното копче и к'во да видя - няма кабели. Сигурно е сменян салона и нямам такива кабели. И как да проверя дали самите седалки имат подгряване.
И като съм започнал :cry: при опит за кражба на колата ми стана така че разбиха ключалката на дясната врата и стартерния ключ. Сега паля с отверкта, защото където и да си поръчам ключа все казват 5-10дни и никога не пристига. Сега съм в Италия и като отидох на сервиз да го поръчам ми казаха пак същото, и уви пак си карам без ключ :evil: . Някой да има идея какво да направя по двата въпроса.

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Нед 28 окт 2007 11:11

По първия въпрос-имаш подгреватели в седалките!Всеки Голф 4 с кожен салон има те са серия към кожения салон :wink: Просто явно твоят му е присаждан и са сметнали че не е необходимо да пускат и инсталация а само копчета за красота. :(
По втория въпрос-когато си дойдеш в БГ обаждаш се и след 2часа имаш ключалки и ключ и всичко ще е работещо :wink:

Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Мнениеот leonardo_vd » Нед 28 окт 2007 15:00

Vladko написа:По първия въпрос-имаш подгреватели в седалките!Всеки Голф 4 с кожен салон има те са серия към кожения салон :wink: Просто явно твоят му е присаждан и са сметнали че не е необходимо да пускат и инсталация а само копчета за красота. :(
По втория въпрос-когато си дойдеш в БГ обаждаш се и след 2часа имаш ключалки и ключ и всичко ще е работещо :wink:

Да обаче като имам копчетата и седалките, какво да направя че да заработят. Да търся донор за кабели или да опъвам нови.

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Нед 28 окт 2007 18:27

И двата варианта са осъществими,зависи кое ти е по лесно.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”