Спортен филтър JR ми намали дърпането!!!
- baivan
- Автомобил: Vento
- Двигател: 1.8T
Спортен филтър JR ми намали дърпането!!!
Някой може ли да ми каже защо след като махнах хартиения и сложих панелен спортен JR филтър ми намали дърпането във високите обороти. Иначе във ниските поема по добре от преди. Мислех си данеби сега да и ходи повече въздух и по-малко бензин, но тва ланди сонди и такива простотий не го ли регулират? Драснете някой ред ако имате идеи кво да я правя.
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Спортен филтър JR ми намали дърпането!!!
baivan написа:Някой може ли да ми каже защо след като махнах хартиения и сложих панелен спортен JR филтър ми намали дърпането във високите обороти. Иначе във ниските поема по добре от преди. Мислех си данеби сега да и ходи повече въздух и по-малко бензин, но тва ланди сонди и такива простотий не го ли регулират? Драснете някой ред ако имате идеи кво да я правя.
Хм, единственото разумно обяснение, което ми идва на ум е във високите обороти по някаква причина да не ти стига гориво.......
- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да разхода е по голям и вървежа не е кой знае какъв.преди малко си върнах обикновенния филтър и ми харесва повече динамиката на колата.относно сместа ходих и та газанализатор но се тая.А забравих да добавя че съм та газ.baivan написа:sashobas написа:И хпри мен беше така но след като го напръсках със специалното масло нещата се пооправиха но разхода се покаче доста.
И сега повече ли ти гори от преди да сложиш тоя филтър или както преди?