аз съм и за ВР6
и за ГТИ
и за ТДИ
и за KR
и за PL
и за R32
и за R36
и за W12
И изобщо съм... ЗА!
GTI или VR6?
- Dimitaki
- Автомобил: Mitsubishi Lancer
- Двигател: 4G63
Ами нека предположим при коя серия е използван за масова продукция ВР6 и да направим малка предпоставка на това коя серия е най-използвана на момента и воала а и между другото написах нещо в началото на 3-та страница но излишните въпроси са си просто класика ИЛИ гласува някой да разбере какъв ще е резултата и да подкрепи своя модел или просто нищо да не правиStefan написа:
fast_t написа:
Aз пък в тази тема не съм прочел никъде да се уточнява дали става въпрос за мк3??????? Така че визирах всички GTI и затова написах за 115 и 112к.с.
Погледни колегата, който е пуснал темата какво кара Той сравнява неговия АБФ с VR6
Ами да си го напише, че става на въпрос за ABF!

- fast_t
- Автомобил: VW Corrado G60 1992
- Двигател: PG
Dimitaki написа:Ами нека предположим при коя серия е използван за масова продукция ВР6 и да направим малка предпоставка на това коя серия е най-използвана на момента и воала а и между другото написах нещо в началото на 3-та страница но излишните въпроси са си просто класика ИЛИ гласува някой да разбере какъв ще е резултата и да подкрепи своя модел или просто нищо да не правиStefan написа:
fast_t написа:
Aз пък в тази тема не съм прочел никъде да се уточнява дали става въпрос за мк3??????? Така че визирах всички GTI и затова написах за 115 и 112к.с.
Погледни колегата, който е пуснал темата какво кара Той сравнява неговия АБФ с VR6
Ами да си го напише, че става на въпрос за ABF!
Нещото в началото на 3-та страница "Г60 и Р32 са изключени от тази анкета" значи това, че си излкючил G60 и R32 гарантира, че говориш за мк3
Ами щом чрез изключване трябва да се сетим за какво става на въпрос, защо не изключи и DX, KR, PL, PB...пък като си написал и R32, значи трябва да изключиш и там каквито ДВГ имат и mk4 V5, V6...., НО нека не се караме за глупости... и без
ако обичаш!- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
R32>VR6>GTI>V5>GT>TDI>TD>D
Ей така ги виждам нещата.
A ако трябва да избирам измежду Голф4 със задвижване 1.8Т, 2.8 24V, V5 и 3.2, винаги бих се спрял на 1.8Т (който е златната среда м/у вървеж, разход и възможности за тунинг)
Темата найстина е куца, защото притежателите на VW шестаци във форума се броят на пръсти.
Ей така ги виждам нещата.
A ако трябва да избирам измежду Голф4 със задвижване 1.8Т, 2.8 24V, V5 и 3.2, винаги бих се спрял на 1.8Т (който е златната среда м/у вървеж, разход и възможности за тунинг)
Темата найстина е куца, защото притежателите на VW шестаци във форума се броят на пръсти.
- Mephistofel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”