Снимки и филмче
Formula 1 Istanbul Park
Formula 1 Istanbul Park
Някой беше ли на състезанието? Имаше доста българи.. а състезанието беше ебати лудницата. Как ревааааааааат тия животниииии..... счупих се от кеф
Имаше един Maybach и познайте от къде беше? Софиянец
На по-голямо шоу не бях присъствал, пожелавам на всеки който има възможност да отиде другата година, определено си заслужава
Снимки и филмче
Снимки и филмче
Последна промяна от LiX на Чет 25 авг 2005 12:52, променено общо 1 път.
имам ама не сме ги събрали всичките, като ги съберем ще ви дам линк, иначе и филмче имам
А в Истанбул колко VW имаааа... мамата си ебало, там стари коли нямат, освен такситата. Всички останали са над 2000г. с климатици. Имаше толкова Golf 5-ци колкото тука имаме Golf 2-ки
Друго масово беше новата Bora. Супер много имаше от новото Caddy и Transporter, ама едни такива наточени, тунинговани с споилери, яки брони и такива тръби като на джиповете слагат отпред, отзад и отстрани и това е масово.. изглеждат като танкове
Те там карат като луди, не признават пешеходци и постоянно пуцат клаксона... има едни с колички които разнасят багажи по адреси.. е те тия като тръгнат са по-опасни и от колите(най-малкото щото нямат спирачки
) бутат се между колите, червено ли е, зелено ли е не ги интересува, минават от където си искат... лудница е движението в Истанбул 
А в Истанбул колко VW имаааа... мамата си ебало, там стари коли нямат, освен такситата. Всички останали са над 2000г. с климатици. Имаше толкова Golf 5-ци колкото тука имаме Golf 2-ки
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
shenko_i написа:Хайде догодина VW клуб да се събереме, да си направим и тениски и да ходим във формула 1 ще бъде много яко!!!
т'ва за тениските, а също и шапки, ключодържатели и сенници за коли/на първо време/ е доста добра идея
- shenko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
evgenyh написа:shenko_i написа:Хайде догодина VW клуб да се събереме, да си направим и тениски и да ходим във формула 1 ще бъде много яко!!!
т'ва за тениските, а също и шапки, ключодържатели и сенници за коли/на първо време/ е доста добра идеяВ днешно време не е никакъв проблем да си поръчаш тенски, важното е само да не ти набутат некви дървени дето на първото пране се свиват. Така, че ако някой знае къде - идеята е добра
избора на тениски е голям в илиянци ги има от 3-15 лв трябва само да измислим(ако няма) лого на клуба, и да решим щампа ли да направим или бродерия. Бродерията попринцип излиза по-скъпо, но за сметка на това остава докато тениската съществува
madcap написа:ама един познат разправяше , пистата била ужасна (така казвали тия от тимовете) , даже и за тренировки не ставала ,
аз несъм фен на F1- ама имам мерак да ида на такова събитие
Точно обратното! Всички пилоти похвалиха пистата защото наистина е страхотна и страшно технична. Има изкачвания и слизания, серии от бързи и бавни завоии и се кара обратно на часовниковата стрелка като на Имола и Интерлагос. Пистата е страхотна, който ви е казал нещо различно ви е излъгал!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”