Питане за тунинг част за Golf 4 (снимки)
- hosetovw
- Автомобил: VW MK5 GTI DSG
- Двигател: 2.0 TFSI BWA
- Контакти:
skotis написа:Въпросното нещо се казва предна добавка и не е толкова скъпо...Целта е с по-малко средства да изглежда все едно е сменена бронята. Някаде ги гледах около стотина лева...ако се интересуваш мога да ти намеря.
пп: Има и задни
Колега ако не те затруднява ще съм ти благодарен да провериш и със сигурност да ми кажеш дали има и на какви пари са и предните и задните

Ако нещата ме удовлетворяват, авера ми, колегата Glove е в Сф и той ще помогне

- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!
Прези време мислех да си слагам такъв но като видях цената и се отказах над 600 лв (e пак си взех лип за същите пари но поне не толко разпостранен - MS DESIGN)===(говоря за долния лип-от юбилейния модел е-както казаха колегите)това е цена за оригинален!
Съветвам те ако си взимаш преден лип или цял спойлер да е оригинален а не стъклопласт защото по тия дупки си пътник на 2-рия ден!Има ги реплики в ebey-я от различни матеряли и излиза към 250-300 лв. с доставката-от там потърси и ги поразпитай от какъв матерял са!
Успех
Съветвам те ако си взимаш преден лип или цял спойлер да е оригинален а не стъклопласт защото по тия дупки си пътник на 2-рия ден!Има ги реплики в ebey-я от различни матеряли и излиза към 250-300 лв. с доставката-от там потърси и ги поразпитай от какъв матерял са!
Успех
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
Колеги, а само да запитам та да не отварям тема само за това. Ако си направя джантите като на 4ервената четворка от първа страница на темата, дали ще е по-добре от сега. За колата от гаража става въпрос.
Между другото и аз съм в процес на търсене на тунинг брони и прагове, но за сега не намирам нищо добро.
Между другото и аз съм в процес на търсене на тунинг брони и прагове, но за сега не намирам нищо добро.
- russonera
- Автомобил:
- Двигател:
leonardo_vd написа:Колеги, а само да запитам та да не отварям тема само за това. Ако си направя джантите като на 4ервената четворка от първа страница на темата, дали ще е по-добре от сега. За колата от гаража става въпрос.
Здравей колега.Джантоците са супер.Мисля че ще стоят добре на Голфа ти.Колкото до броните.Ето ти моето сайтче www.russonera.piczo.com .Тук има много снимки на Голф 4(тунинговани).Та може да си харесаш някоя.Драсни едно коментарче на излизане от сайта.Успех.

- hosetovw
- Автомобил: VW MK5 GTI DSG
- Двигател: 2.0 TFSI BWA
- Контакти:
leonardo_vd написа:Колеги, а само да запитам та да не отварям тема само за това. Ако си направя джантите като на 4ервената четворка от първа страница на темата, дали ще е по-добре от сега. За колата от гаража става въпрос.
Джантите са перфектни

- russonera
- Автомобил:
- Двигател:
hosetovw написа:leonardo_vd написа:Колеги, а само да запитам та да не отварям тема само за това. Ако си направя джантите като на 4ервената четворка от първа страница на темата, дали ще е по-добре от сега. За колата от гаража става въпрос.
Джантите са перфектниСпоред мен не ги пипай
![]()
![]()
Ами да.И на мен джантите ми харесват.

- russonera
- Автомобил:
- Двигател:
Здравей колега.Джантите ги има и в този сайт. http://avtogumi.com/ .
Мен лично не ми харесват.Но тези който си показал на другия Голф с бронята на R32 ми допадат повече.Сигурно са и по-скъпи.Само мое мнение.Разгледай и другите в сайта,също има много хубави.Айде успех на маняците.
GOLF 4 PAUA