някой друг да страда от такива душевни проблеми
Голфаджия аз да се наричам...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Голфаджия аз да се наричам...
по принцип си умирам от кеф поради отношението голфаджия - голфаджия на пътя
давам път на всички, но съвсем друго си е да пусна някой колега с 1ца 2ка 3ка (особенно гти-ка
) 4рица (за 5ца не ми се е случвало още
) я за завой я за престрояване....днес особенно се изкевих като един пич със 4ка който пробва да ме пусне на колелото на 4ти километър ама беше голям трафика та не стана.... мерси на който и да беше
ех
teneketo написа:Аз пък гледам да съм толерантен на пътя и пускам не само голфаджии, но ако некой ми се прави на нагъл е тогава вече ставам истински голфаджия ( то и без това мойто Голфе е одрано от едната страна и така вече 2 години )
за такива цели бих си купил една жигулка само със гражданска...
Давам път на всякакви не само на Голфъри, ама зависи колко са нахални. Онзи ден един с Голф 2 червен на цвят без да погледне, че аз съм с предимство(влизам от Цариградското в локалното точно преди кръговото на 4-ти км.) Добре че аз го видях иначе тоя караше с 60-70 и щеше да стане ебати мелето. И с тази скорост този "пич" мина покрай спирката в локалното има разрешени 30 там във всеки момент изскачат пешеходци. Просто думи нямам.
mimo4o написа:Давам път на всякакви не само на Голфъри, ама зависи колко са нахални. Онзи ден един с Голф 2 червен на цвят без да погледне, че аз съм с предимство(влизам от Цариградското в локалното точно преди кръговото на 4-ти км.) Добре че аз го видях иначе тоя караше с 60-70 и щеше да стане ебати мелето. И с тази скорост този "пич" мина покрай спирката в локалното има разрешени 30 там във всеки момент изскачат пешеходци. Просто думи нямам.
май трябва да има и една тема 'идиотизъм'. това е по скоро затам.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”