Турбо
Турбо
Здравейте колеги! Имам един проблем: Имам Пасат4 1,9TDI 110 коня. Онзи ден турбото му изпуши. Искам да попитам имали вазможност за ремонт, рециклиране или трябва направо ново да взимам. Новото си е ново, но е скапичко. Благодаря предварително!
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега, за моята турбина в Реал Турбо ми искаха 1400лв за ново турбо със колектори и 1200 без колекторите .. Според мен ти искат прекалено много за тази турбина. Виж провери и на други места да видиш цените ... около Бургас не знам как са нещата за жалост и не мога да те съветвам къде да отидеш
Само не се притеснявай .... все ще се измисли нещо 

Здравей, мен ако питаш изпатил с разбита турбина съвета ми е по-добре нова , Обаче МНОГО ВНИМАВАЙ каква ти дават от 10 дни чета за турбините извода е Всички номера от старото да си отговарят , инак правиш компромис.
На мен ми дадоха нова , казаха "Да става точно за твоя модел е " по принцип "стана" в последствие се разбра, че е за по слабия мотор конструктивно липсва 1 отвор и майстора е икономисал 1 планка.
Съвета е Ново , но си отваряй очите, такива търговци и майстори си имаме в БГ .....
На мен ми дадоха нова , казаха "Да става точно за твоя модел е " по принцип "стана" в последствие се разбра, че е за по слабия мотор конструктивно липсва 1 отвор и майстора е икономисал 1 планка.
Съвета е Ново , но си отваряй очите, такива търговци и майстори си имаме в БГ .....
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега, ето моделите на турбината която е за теб. Направено е в таблица и е много удобно. На мен тази таблица ми свърши перфектна работа когато имах проблеми с турбината.
http://www.turboservice.se/Volkswagen.pdf благодарение на Kalin72
http://www.turboservice.se/Volkswagen.pdf благодарение на Kalin72
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
внимавайте
ами карайте бавно през водата 

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: внимавайте
Triph4z3 написа:ами карайте бавно през водата
Това що за тъп коментар е ??
LONGORA.По отношение на таблицата,която ми изпрати.Значи намерих си турбина втора употреба,но номера не съответства с номера на старата ми турбина.Проверих по таблицата и видях че турбината която сам купил сащо става.Захвата и е сащия но има малки различия.Дали ще има разлика в поведението колата според теб.Благодаря
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Еми честно да ти кажа не знам
Но виж че за твоита кола са няколко модела турбини, така че мисля който и от 5-6те модела на турбина да сложиш не би трябвало да има проблем ... Ако греша нещо някой колега да ме поправи. За по-точна информация ще ти препоръчам да попиташ колегата niks76. Той доста ми помогна когато аз имах проблем с мойта турбина. Кажи му какъв модел си свалил .. след това кой си купил и го питай дали е проблем ... Той ще ти отговори най-добре тъй като се занимава с това
Успех !

Върни се в “Дизелови агрегати”