imam golf4 1.9tdi 81kw.smenih podgrevnite sve6ti s komplekt 4 novi,ama kogato sutrin dam kontakt na tabloto mi svetva lampa za podgrev i izgasva sled sekunda-po pytq na logikata tova ozna4ava 4e e podgrqta i gotova za start,no uvi ne pali vednaga.ot kyde moje da se razbere kakyv e problema,dali ima nqkvo defektiralo rele ili dat4ik.kyde se namira tova rele?blagodarq .
1.преведи си мнението на кирилица!
2. преведи си заглавието на кирилица!
3. вземи прочети за парлама правилата и си избери правилния раздел поне!
mod edit: vaskoto1
mod edit: vaskoto1
golf 4 1.9 tdi 81kw. проблем със запалването
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Нормално е да свети и 1 секунда ако не е много студено и пак трябва да запали без проблеми. Въпроса е не колко свети а дали докато свети отива ток до свещите за да подгреят,това трябва да се провери. Ако подгряват е възможно да има някакъв малък пробив в пътя на горивото и да го връща към резервоара затова да не може да запали веднага! Трябват повече подробности за да може да се дават съвети дистанционно !
имам един бивш колега, който също имаше подобен проблем и след дълги ходения по мъката установи (е не сам де) че този датчик не подгрява свещите при температура над +5 градуса - "глкупавия" германец е решил, че при тази температура не е небходимо да се подгрява, ама там нафтата е читава..............
успех
успех
Върни се в “Дизелови агрегати”