голем праз!napster написа:Реното със стикер VWclub-снимки в гаража. Довечера може да сложа още ако не ме домързи да сляза да направя по хубави
bobo7 написа:голем праз!napster написа:Реното със стикер VWclub-снимки в гаража. Довечера може да сложа още ако не ме домързи да сляза да направя по хубави
къв е смисала?
bobo7 написа:голем праз!napster написа:Реното със стикер VWclub-снимки в гаража. Довечера може да сложа още ако не ме домързи да сляза да направя по хубави
къв е смисала?
къв е смисала?
къв е смисала?
аз от темата не виждам смисъл?da__buzz написа:bobo7 написа:голем праз!napster написа:Реното със стикер VWclub-снимки в гаража. Довечера може да сложа още ако не ме домързи да сляза да направя по хубави
къв е смисала?
има смисъл ама кво спами незнам
bobo7 написа:аз от темата не виждам смисъл?da__buzz написа:bobo7 написа:голем праз!napster написа:Реното със стикер VWclub-снимки в гаража. Довечера може да сложа още ако не ме домързи да сляза да направя по хубави
къв е смисала?
има смисъл ама кво спами незнам
иначе убаво че има стикер!
ама цела тема!?
аз днес си купих геврек, требе ли да ви се похваля?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта