Колата ми е адски спаната а гори страшно много! Цапа свешти ауспуха е черен абе кади много! Постоянно ми тресе предарпва ми и в границата от 2000 до 2500 обората като подавам газ тресе и глахне след като мина тази граница е изтребител!Карах я по мн маистори казаха че е богата смес и нешто се дави ама не могат да я оправят!Моля помогнете!???????
п.п. Благодаря предварително
проблем с карба на wv golf 2 pierburg 2e
- sashoskiora
- Автомобил:
- Двигател:
- G3
- Автомобил: Vw Sharan 7M
- Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH
alex26 написа:G3 написа:запушени кюнци , катализатор ? на бензин как е ?
Ами така пише на него 2е ништо друго!Само на бензин я карам нямам газ но ако не се оправи ште взимам!А може ли и на газ да ми прави тея проблеми!???
може проблема да го има и на газ зависи какво е
гледам че си от пазарджик в София има клубен сервиз за карбуратори http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=29623
а за 2е възможно е

разлики

-
- Автомобил:
- Двигател:
колега при мен на стария ми змей имах същия проблем,оказа се че не ми затваря добре игличкат на поплавака и от там ми пълнеше постоянно с гориво и ми харчеше 40 на 100,случва се и самия поплавък да се разшири и да опира по стените на казанчето и от там да не затваря игличката,за развален смукач махни филтърната кутия и провери дали е отворен след като е загряла колата,направи го на работеща кола.Ако проблема го имаш само на студена кола а след като загрее се оправи,възможно е да ти се е развалила клапата която служи за поддържането на оборотите при студен старт
Върни се в “Автогазови уредби”