Швейцария-старата песен на нов глас, нови снимки
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- napster
- Автомобил: BMW E30
- Двигател: 1.6 LPG
От малък мечтая да живея в Швейцария
и сега като гледам и направо ми се реве !!! Е сигурно няма да живея там, но със сигурност ще я посетя
Това е перфектната държава просто !!! Ех планини и Mountain bike
Ако ида някога (а аз съм си казал че ще ида) със сигурност си вземам байка и ще направя най- лудото си спускане в живота
малиии иде ми да запаля ейся колата, да товаря байка и да тръгна
http://www.youtube.com/watch?v=dDI1PpbFiL4 - ето това ми е най- голямата мечта

http://www.youtube.com/watch?v=dDI1PpbFiL4 - ето това ми е най- голямата мечта

- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
napster, виждам че си фен на Mountain bike-а. Трябва да те запозная с един мой приятел от Стара Загора, който и той като теб е много запален на тази тема. Има 4 - 5 колелета и ходи на какви ли не преходи и състезания. При нас в Чепеларе беше организирано едно такова състезание, което се проведе на няколко етапа за три поредни дни. Нашия човек спечели наградата за последно завършилият участник, тъй като по пътя помагал и бутал колелото на някаква студентка 

- napster
- Автомобил: BMW E30
- Двигател: 1.6 LPG
Stefan написа:napster, виждам че си фен на Mountain bike-а. Трябва да те запозная с един мой приятел от Стара Загора, който и той като теб е много запален на тази тема. Има 4 - 5 колелета и ходи на какви ли не преходи и състезания. При нас в Чепеларе беше организирано едно такова състезание, което се проведе на няколко етапа за три поредни дни. Нашия човек спечели наградата за последно завършилият участник, тъй като по пътя помагал и бутал колелото на някаква студентка
Т'ва на паралелна вселена е било

Върни се в “ОФФ-Топик - други”