Dancho M написа:През последните две години за колата ми, оценена съответно за 8000 и 7500 лв. съм сключвал договори с "Бул Инс", за същата комбинирана застраховка. Сумите които заплатих само за клаузата "Кражба" бяха 8 и 7.50 лв., като допълнително се плащаше около 20-тина лева за смяна на стикерите. Колата ми през тези години никой не я е пипал, независимо че я гарирам пред блока или на най-удобната ми улица, когато ходя с нея по страната.
Моля, колегата който изрази мнение, че ако ми откраднат колата ще чакам "от умрял писмо" да даде повече яснота за аргументите си, защото с мнението си е напът да ми развали съня. Досега сключеният писмен договор, упражняваният от държавата застрахователен надзори и факта, че застрахователните компании са на лицензионен режим ми бяха достатъчни, за спокойствието ми. Благодаря.
Дано да е вярно и все пак човек ако има проблеми с кражба да не му кажат да речем: "да ама то има овехтяване амортизации и т.н. и ще ви платим да речем 2000лв." а колата да е оценена на 8000-9000 лв.
Аз все още много се колебая и ми се вижда нещо съмнителна цялата работа...