защо е тази вражда?

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

защо е тази вражда?

Мнениеот lyubobg » Пет 20 авг 2004 21:20

текущата тема присъства във форума на VW и RENAULT.
В RENAULT - http://www.renault-bg.com/forum/viewtop ... 1701#21701
Причина за нея е един АВАТЕР който намерих na
http://www.renault-bg.com/forum/viewtopic.php?t=1318
Съответно я пуснах във форума на VW и стана чудо :)))
Аз карам и 2-та вида автомобили. Всеки си има предимства и недостатъци, но се чудя защо трябва да ги изтъкваме да правим сравнения да се дразним взаймно и т.н.
Знаех за вражда тип левски-цска между VW и ОПЕЛ, но честно тази с RENAULT ми дойде много :)
Въпрос на интелигентност е човек да не се връзва на такива типове 'картинки' но на улицата нещата стоят по друго яче - колите ръмжат и хвърчат, което по мое му не е правилно.
Аз лично в VW клуба съм пускал въпроси касаещи реното, видях че и в рено клуба има немалко теми в който хора питат как да си оправят Пасата. С други думи мисля, че има повече полза ако се не се мразим и правим такива картинки, а примерно една картинка как шофьора на едната кола помага на другата и обратно някой друг път би била доста по идейна за АВАТАР.
Дори една съвместна среща би била по идейна.
Така че нека погледнем с малко повече любов на света, вместо да се гледаме с кървави очи на светофарите :wink:

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Пет 20 авг 2004 22:29

любо нещо не сме се доразбрали пич...
никой не говори за вражди и омрази и чудеса-ти го изкара че още малко и почваме да си търсиме оръжие за масово поразяване егати!!!
няма такива работи-поне що се касае до мене лично-пък и не вярвам някой от тоя клуб да не ме подкрепя в тия умозаключения.
сега.
аз имам предвид друго. не разделяне на 2 лагера противници а разделяне на 2 вида автомобили.
ти сам знаеш че дори една и съща марка-че даже и модел в 2 различни години имат милион разлики.
идеята на този форум (поне доколкото аз си я представям и всичко друго в този пост е лично мое мнение!) е да търсиме помощ и да споделяме наблюдения и да търсиме решения на всичко свързано само с фолксваген.
защо-еми защото представи си само ако почнеме да правиме теми и за други автомобили какъв хаос ще настъпи!
ми ти виждаш че дори ние самите не можеме да се организираме-а се приказва ако не само то предимно за фолксваген!
то затова има клуб рено-където се обсъжда спецификата на рено.
клуб бмв където се обсъжда (и то доста по екзалтирано-непонятно за мене) спецификата на бмв и така.
целта е не само да сме ентусиасти на марката-по скоро целта е да си помогнеме и да си спестиме кинти като се справиме със собствени сили.
аз щъкам по форумите и където мога с каквото мога-помагам.
ще ми намериш писания и в рено и в бмв и в ауди и в опел...
според тебе дали се мразя с тях че се опитвам да им помагам???
мойта идея е че внасяйки други марки коли тука не замърсяваме арийския форум а просто се разтягаме към неща дето не им е тука мястото. а и как според тебе една тема за бмв би била полезна на някой като е във фолксваген клуб?
нали ако търсиш инфо за бмв-отиваш в бмв!
дай да не се задръстваме със неща дето не са по темата на форума.
ей това имам предвид-ако съм те засегнал лично-извинявам се публично-не съм имал това наум...
дано си ме разбрал правилно.

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Съб 21 авг 2004 7:24

vaskoto1 написа:любо нещо не сме се доразбрали пич...
никой не говори за вражди и омрази и чудеса-ти го изкара че още малко и почваме да си търсиме оръжие за масово поразяване егати!!!
няма такива работи-поне що се касае до мене лично-пък и не вярвам някой от тоя клуб да не ме подкрепя в тия умозаключения.
сега.
аз имам предвид друго. не разделяне на 2 лагера противници а разделяне на 2 вида автомобили.
ти сам знаеш че дори една и съща марка-че даже и модел в 2 различни години имат милион разлики.
идеята на този форум (поне доколкото аз си я представям и всичко друго в този пост е лично мое мнение!) е да търсиме помощ и да споделяме наблюдения и да търсиме решения на всичко свързано само с фолксваген.
защо-еми защото представи си само ако почнеме да правиме теми и за други автомобили какъв хаос ще настъпи!
ми ти виждаш че дори ние самите не можеме да се организираме-а се приказва ако не само то предимно за фолксваген!
то затова има клуб рено-където се обсъжда спецификата на рено.
клуб бмв където се обсъжда (и то доста по екзалтирано-непонятно за мене) спецификата на бмв и така.
целта е не само да сме ентусиасти на марката-по скоро целта е да си помогнеме и да си спестиме кинти като се справиме със собствени сили.
аз щъкам по форумите и където мога с каквото мога-помагам.
ще ми намериш писания и в рено и в бмв и в ауди и в опел...
според тебе дали се мразя с тях че се опитвам да им помагам???
мойта идея е че внасяйки други марки коли тука не замърсяваме арийския форум а просто се разтягаме към неща дето не им е тука мястото. а и как според тебе една тема за бмв би била полезна на някой като е във фолксваген клуб?
нали ако търсиш инфо за бмв-отиваш в бмв!
дай да не се задръстваме със неща дето не са по темата на форума.
ей това имам предвид-ако съм те засегнал лично-извинявам се публично-не съм имал това наум...
дано си ме разбрал правилно.

гузен негонен бяга имаше 1 приказка :wink:
нямах предвид теб, а банерите от клуба рено и реакцията на клуба VW към него :wink:

Потребителски аватар
VR666
Автомобил: VW Jetta
Двигател: CFFB 2011

Мнениеот VR666 » Съб 21 авг 2004 7:55

За това, че някакво Рено производсто 2005, изпреварва Vw от 70-те
ли става дума :?:
Сблъсък: Няма невъзможни неща :wink:

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Съб 21 авг 2004 8:57

гузен негонен бяга имаше 1 приказка

не съм гузен а ти обяснявам, защото мойта реакция повидимому е причина също за този твой пост! в крайна сметка аз реагирах пръв на оня пост отрицателно и оттам тръгна спора.
искам да изясня позицията си за да не ме разбираш погрешно всеки път когато реагирам така...
е това е.

Потребителски аватар
gti
Автомобил: MK4 R32
Двигател: BFH 2003
Контакти:

Мнениеот gti » Съб 21 авг 2004 9:10

Tи няма ли да престанеш с тези интригантски теми? :evil: :evil: :evil: Какво можем ние да направиме по въпроса,че на някой не му харесва VW,нали точно за това сме се събрали в този форум все хора които харесват VW.Не може да тръгнеме по другите клубни форуми и да убеждаваме хората кое да харесват и кое не,всеки си има право на избор и собствен вкус.Аз досега във форума не съм прочел пост в който някой да се подиграва на друга марка което за мен е по-важно от това какво е написал някой си в някакъв форум за което съществуване разбрах от тази тема.Не искам нашия форум да се превърне в място на постоянни нападки и пълно с теми кой какво казал и защо го казал за дадена марка,както се случи с други форуми.Така че нека оставим другите да си пишат каквото си искат,а ние да си гледаме любимите ни коли.

ПП:Единственото смислено нещо в твоята тема е идеята за взаимна среща с някой от клубовете,което може да се обмисли :wink:

Mitko_1

Мнениеот Mitko_1 » Съб 21 авг 2004 18:50

Колега аз лично не съм чел за такова нещо в клуба на Рено . А и лично аз съм карал и рено и Голф 2 GTI . Мога да ти кажа че място за сръвнение няма . Едната е по добра в едно другата в друго, защо трябва да се сравняват . А и другото ако Голфа е по кофти от реното Защо един голлф 92г е по скъп от едно Рено 92г . А и има и всякъкви хора , не се ядосваи за тия глупости караи си и двете със здраве . :D :D :D

Потребителски аватар
maniak
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Абе бе

Мнениеот maniak » Съб 21 авг 2004 19:06

Самия факт че този си е направил труда да създаде подобна глупост, а аз дори и не съм си помислил за 19ката е достатъчно красноречив:).
И тъй като знам че той ще чете тука ще кажа.
Когато си взимах сегашната ми кола гледах едно рено 19 93г за по малко пари от тези който дадох за Голфа. Не казвам че реното е боклук но на мен простно не ми хареса........... това е. Може при теб да е обратно но след като толкова много мислиш за голфче 85 ( като на картинката ти) ми купи се дееееее:)

Потребителски аватар
pinci
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pinci » Нед 22 авг 2004 0:16

не усещате ли че почваме дасе заяждаме? това до къде ще доведе? братовчед ми кара 19 и е дожолен (горе-долу) аз карам Голф (или нещо такова) и съм сравнително доволен. Всичко зависи от състоянието на колата, не забравяйте че и двете не са нови коли!!! Хайде да направим една среща на двата клуба (Рено и Фолксваген), намен лично ще ми е интересно да разгледам малко ренца, пък и мисля че имаме какво да научим от тях? Та ЗА или ПРОТИВ провеждането на такава среща???

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Нед 22 авг 2004 7:42

ЗА!!
любчо-пускай анкета..

Потребителски аватар
pinci
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pinci » Нед 22 авг 2004 11:18

Хубаво ще е някой да пусне такава анкета и във форума на Renault

Митко_1

Мнениеот Митко_1 » Нед 22 авг 2004 16:02

Може да а ако има Варненци нека се обадят .Аз се занимавам с ремонти . Ако мога да им помогна 0887718009

Потребителски аватар
georgipass
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот georgipass » Нед 22 авг 2004 16:35

Митко_1 написа:Може да а ако има Варненци нека се обадят .Аз се занимавам с ремонти . Ако мога да им помогна 0887718009

Аз съм от Варна :wink:

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Нед 22 авг 2004 18:07

pinci написа:Хубаво ще е някой да пусне такава анкета и във форума на Renault

пуснато! :wink:

Потребителски аватар
pinci
Автомобил:
Двигател: