Спешен въпрос
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Спешен въпрос
profit написа:Седалки от ИБИЗА могат ли да станат на Голф 2 ГТИ?
Ибица и Поло са на практика доста подобни, и почти всичко им е взаимо заменяемо........за голфа не знам.......някой ако ти отговори дали седалки от поло стават на голф........същото е

- Ice___Cool
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
мерси за "помощта" на някой колеги особенно по темата за карбураторите
Сега по темата за седалките искам да кажа нещо много ценно - дясна на лява седалка не може да се сложи перфектно - механизма за колана ме може да се измести, отделно има пластмасови джаджи по релсите които не могат да се преместят и в крайна сметка това е безумна идея.
Обаче намерих перфектно решение - механизма, който е счупен при мен за регулиране на облегалката върви комплект с облегалката, а няма лява и дясна облегалка - взаимозаменяеми са. Та сложих дясната облегалка на лявата седалка и направих перфектно нещата. Утре ще си купя от 1 място дясна седалка - десни седалки се намират доста и така ще оправя проблема на 100% със счупената лява седалка.
Надявам се всичко това писано да помогне на колеги с подобен проблем сега или в бъдеще.
Относно карбуратора - малко са хората, които обичат да си намаляват конете, обаче аз не карам като нарицателното голфаджия, така че на практика не ги ползвам всичките и на някои коне мога да им позволя да излязат в пенсия
За сметка на това разхода ми ще падне с 50% като сложа газова. Виждал съм подобен голф които яко гърми на газ, отделно съм говорил със доста народ сервизи за газови и т.н. хора, които са ме уверили че пълна механична инжекция на газ гърми макар и рядко гърми и не искам да ме остави на пътя.
Толкова - решил съм го и ще го правя
Просто парите са ма малко и няма как
А някой ден като падне бензина мога да си върна спринцовката

Сега по темата за седалките искам да кажа нещо много ценно - дясна на лява седалка не може да се сложи перфектно - механизма за колана ме може да се измести, отделно има пластмасови джаджи по релсите които не могат да се преместят и в крайна сметка това е безумна идея.
Обаче намерих перфектно решение - механизма, който е счупен при мен за регулиране на облегалката върви комплект с облегалката, а няма лява и дясна облегалка - взаимозаменяеми са. Та сложих дясната облегалка на лявата седалка и направих перфектно нещата. Утре ще си купя от 1 място дясна седалка - десни седалки се намират доста и така ще оправя проблема на 100% със счупената лява седалка.
Надявам се всичко това писано да помогне на колеги с подобен проблем сега или в бъдеще.
Относно карбуратора - малко са хората, които обичат да си намаляват конете, обаче аз не карам като нарицателното голфаджия, така че на практика не ги ползвам всичките и на някои коне мога да им позволя да излязат в пенсия

Толкова - решил съм го и ще го правя

Просто парите са ма малко и няма как
А някой ден като падне бензина мога да си върна спринцовката

- Golf 2 KR
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Спешен въпрос
profit написа:Седалки от ИБИЗА могат ли да станат на Голф 2 ГТИ?
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”