стъпков мотор...какви пари
стъпков мотор...какви пари
Имам ( по скоро майсторите имат
съмнения,че ми е заминал стъпковия мотор.Какви пари е,някой знае ли?Е,все пак утре се разбрах за Heed auto да отида на диагностика и ще се знае със сигурност,но да съм подготвен 
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Re: стъпков мотор...какви пари
peshonp написа:Имам ( по скоро майсторите иматсъмнения,че ми е заминал стъпковия мотор.Какви пари е,някой знае ли?Е,все пак утре се разбрах за Heed auto да отида на диагностика и ще се знае със сигурност,но да съм подготвен
40-50 лв втора ръка...не бой се проверяват се на място....има много читави! Не се лъжи с нов!
- liuboo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: стъпков мотор...какви пари
Какво прави колата че да е заминал мотора?,иначе нов е към 130-40лв втора употреба е 40-50лв.,аз нов не бих взел.peshonp написа:Имам ( по скоро майсторите иматсъмнения,че ми е заминал стъпковия мотор.Какви пари е,някой знае ли?Е,все пак утре се разбрах за Heed auto да отида на диагностика и ще се знае със сигурност,но да съм подготвен
то сега се е оказа,че не е стъпков мотор
ходих в хиид ,не ми вървеше,по скоро изобщо не можеше да се вкл. на газ.И...майстора бутна нещо и о чудо
някакви клеми предния майстор не е досложил нещо,той затова ми вика ела после да ти настроя и газта...и айде пак 30- 40 лв.Ейй,големи гяволи бе. А проблема с оборотите ми е само на бензин,на газ няма такива.Едното съмнение е,че бензиновата помпа е по голяма от необходимото и подава много голямо налягане на горивото и затова става така.Но пък си върви на газ:) Както каза майстора "ако всичко ти е наред,значи нещо не е наред" 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”