Клапан на горивния филтър
-
hanks
- Автомобил:
- Двигател:
Клапан на горивния филтър
Значи проблема ми е такъв клапана на горивния филтар не би трябвало да пуска нафтата да се връща назад нали? моя нещо маи е прецакан и като огася колата нафтата се връща и като истине двигателя колата трудно пали дайте съвет какво да направя.
-
hanks
- Автомобил:
- Двигател:
еми по принцип този клапан не трябва да пуска нафтата да се връща назад нали? а понеже тама маркучите са ми прозрачни и се вижда при спиране на двигателя как нафтата се връщаdmode101 написа:Смени филтъра с някакъв качествен, с него вървят и нови уплътнения за клапанчето. Ако си сигурен, че оттам смуче въздух де...
-
dmode101
- Автомобил:
- Двигател:
hanks написа:еми по принцип този клапан не трябва да пуска нафтата да се връща назад нали? а понеже тама маркучите са ми прозрачни и се вижда при спиране на двигателя как нафтата се връщаdmode101 написа:Смени филтъра с някакъв качествен, с него вървят и нови уплътнения за клапанчето. Ако си сигурен, че оттам смуче въздух де...
Нафтата се връща обратно в резервоара, когато влиза въздух в системата от някъде. Най-вероятно ти е от клапана, защото понякога не уплътнява добре, също виж маркучите, скобите.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
а бе мислил съм да ръгна един клапан възвратен от хладилните .... няма пускане назад и са някакви тефлонови да издържат жега , масла и фреон , ама имат пад на налягането върху тях 0.04 бара и ме е страх като работи в студено време да не вземе за късмет да замръзне нещо
то не вярвам да може да дроселира нафтата, ама някаква водица.... знам ли го какво ще му хрумне ...