До модератора dobrinb....както и до всички други такива
-
- Автомобил: E60_LCI_M57TU2_235+Golf4_ASV
- Двигател:
- Контакти:
До модератора dobrinb....както и до всички други такива
Искам да питам въпросния нахъсан модератор, защо ми заключи темата за Хеед и тампоните и я прати в сервизите, където едва ли много хора ще я видят, а темата е важна защото си е едва ли не кражба и то с доказателства.Много си бърз, колега!
Или коя тема смяташ, че е важна за раздела ОСНОВЕН.
Може би няколкото теми по-надолу за Полото с компресор, която седи в ОСНОВЕН вместо в раздела за Тунинг например.
Моля и другите модератори да вземат отношение
Или коя тема смяташ, че е важна за раздела ОСНОВЕН.
Може би няколкото теми по-надолу за Полото с компресор, която седи в ОСНОВЕН вместо в раздела за Тунинг например.
Моля и другите модератори да вземат отношение
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
в основен ще постои ден-два и ще падне надолу.
има прекрасен раздел за сервизи
с теми за положителни и отрицателни отзиви от даден сервиз или магазин.
п.с. по основната ти тема:
преди няколко месеца сам си купих и смених тампон на двигателя.
и то от читав магазин, читава марка тампон.....двойно по-скъп от topran примерно.
скъса се
к'во да се прави.
за не сменения тампон ако е вярно е жалко...
има прекрасен раздел за сервизи
с теми за положителни и отрицателни отзиви от даден сервиз или магазин.
п.с. по основната ти тема:
преди няколко месеца сам си купих и смених тампон на двигателя.
и то от читав магазин, читава марка тампон.....двойно по-скъп от topran примерно.
скъса се

к'во да се прави.
за не сменения тампон ако е вярно е жалко...
-
- Двигател:
- Контакти:
Аз съм сигурен, че малко хора четат в сервизи.Там както и да е - доволни-недоволни(кой недоволен от работата и т.н.).
Но аз за първи път се натъквам на такова нещо - просто си седях, гледах тампона и не мога да повярвам на очите си.
Да беше сменен ОК, да беше се смачкал и той ОК(ако искаш , вземи си оригинален), обаче така да ме излъжат ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ , нямам думи.
А и аз писах, че ще има развитие като погледна и тампона до скоростите(другата събота), така че нямаше да се изгуби в дъното тази тема.
Все пак става дума - за НЕСМЕНЕН тампон, а не некачествен и т.н.
Не трябва да се сече с брадвата и да се казва - тази тема е за там тази за там.Понякога има изключения.
Все пак този форум е потребителите да си помагат
Много некоректна постъпка, от страна на модератора dobrinb
Аз писах за това тука, защото знам че от Хеед вземат отношение в този форум и очаквам да вземат да се обосноват.
Смачкания тампон ще им го занеса както казах в понеделник сутринта.А ако искат да видят оня който са го "сменили" моля, няма проблем.Трудно , но ще видят оригиналните номера на него мисля.
От тях няма да искам нито безплатна работа нито безплатен тампон, просто да кажат - защо така!? Все пак не е кофти свършена работа, а си е вид кражба, това е.
Но аз за първи път се натъквам на такова нещо - просто си седях, гледах тампона и не мога да повярвам на очите си.
Да беше сменен ОК, да беше се смачкал и той ОК(ако искаш , вземи си оригинален), обаче така да ме излъжат ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ , нямам думи.
А и аз писах, че ще има развитие като погледна и тампона до скоростите(другата събота), така че нямаше да се изгуби в дъното тази тема.
Все пак става дума - за НЕСМЕНЕН тампон, а не некачествен и т.н.
Не трябва да се сече с брадвата и да се казва - тази тема е за там тази за там.Понякога има изключения.
Все пак този форум е потребителите да си помагат
Много некоректна постъпка, от страна на модератора dobrinb
Аз писах за това тука, защото знам че от Хеед вземат отношение в този форум и очаквам да вземат да се обосноват.
Смачкания тампон ще им го занеса както казах в понеделник сутринта.А ако искат да видят оня който са го "сменили" моля, няма проблем.Трудно , но ще видят оригиналните номера на него мисля.
От тях няма да искам нито безплатна работа нито безплатен тампон, просто да кажат - защо така!? Все пак не е кофти свършена работа, а си е вид кражба, това е.
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За моя радост и за радост на клиентите всичко което се сменя по колите, остава като история, разбира се в копютъра.Скоро, доволни и недоволни клиенти ще могат и сами да си разглеждат какво и кога им е правено по колите и от къщи или от офиса.В понеделник ще проверя разбира се как стоят нещата и ще те уведомя за резултата.Щеше да ми много по лесно, ако беше дошъл в сервиза за да видя за какво става въпрос. Нали все пак давам гаранция.Това е моя тел. 0888 801 747 - Христо Петров
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Двигател:
- Контакти:
Tyan , аз просто казвам какво е станало - не мисля, че е плюене.
ДА, недоволен съм.И съм го писал.Ако това е плюене - ОК.
Да , останал съм с добри впечатления от Ицо.
Преди това ходих там за смяна на тампони заден мост и задни амортисьори.Постоянно гледах майсторите - абе сега няма да коментирам работата им.Ицо не може да знае кой какво прави.
Дори , доволен пратих на брат служебния Пасат Б3 за някой работи.
Забележки пак имаше , ама си викам , абе Ицо пак не може да знае всичко и все пак зависи от всички тия хора.
Но, да не се смени част - е не, това не мога да приема
Ицо, на единия си пише Febi и той е смачкан.Със сигурност е ваш защото стария както казах беше се извъртял и му се виждаше добре номера на ВАГ.На вашия Febi ВАГ номер няма.
Но въпрсния "сменен" е със всички номера и VW щампи по него.За този на скоростите не знам , защото него не сме го пипали.Аз живея близо до вас и дори утре мога да дойда да донеса тампона и ако ваш човек да погледне въпросния "сменен"
Браво, че може да се погледне все пак какво е правено по колата.
Преди това ходих там за смяна на тампони заден мост и задни амортисьори.Постоянно гледах майсторите - абе сега няма да коментирам работата им.Ицо не може да знае кой какво прави.
Забележки пак имаше , ама си викам , абе Ицо пак не може да знае всичко и все пак зависи от всички тия хора.
Ицо, на единия си пише Febi и той е смачкан.Със сигурност е ваш защото стария както казах беше се извъртял и му се виждаше добре номера на ВАГ.На вашия Febi ВАГ номер няма.
Но въпрсния "сменен" е със всички номера и VW щампи по него.За този на скоростите не знам , защото него не сме го пипали.Аз живея близо до вас и дори утре мога да дойда да донеса тампона и ако ваш човек да погледне въпросния "сменен"
Браво, че може да се погледне все пак какво е правено по колата.
Последна промяна от WasteLand_TD на Съб 01 дек 2007 19:53, променено общо 1 път.
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз лично, не съм много сигурен, че частта не е сменена, но все пак ти си клиента, ти казваш.Хайде стига си се нервил, все пак е събота вечер, утре е неделя.Ела в понеделник и ще разрешим проблема, а за всички четящи тук обещавам да обява резултата.WasteLand_TD написа:Tyan , аз просто казвам какво е станало - не мисля, че е плюене.
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Двигател:
- Контакти:
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Дай ЕГН или данъчен номер, ако колата е фирмена, все още има човек в сервиза може и днес да стане работата.WasteLand_TD написа:сега я търсих, не мога да я намеря, ще проверя утре в багажника но е много вероятно да съм я хвърлил.
Но все пак , писал съм номера на колата , Вие със сигурност ще я намерите при вас.А за тампона - в понеделник сутрин ще мина да го оставя.
-
- Двигател:
- Контакти:
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- moleo
- 0888
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз съм доволен лично от отношението на всички ! Само там си правя колата, не е евтино но съм се доверил изцяло на сервиза както и на персонала.
Последна промяна от moleo на Съб 01 дек 2007 20:36, променено общо 1 път.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”