Здравейте,
вчера вечерата като си трагвах от работа алармата на колата ми писна, че се е включвала през деня, както и да е не и обърна вниманиe. Но тази сутрин стана ясно защо - ламарината около дражката на вратата беше оганата и са влизали вътре, защотото алармата ми се вклучва ако обемните датчици хванат нещо. Интересното е, че нищо не беше пипнато в колата.
Не сам много наясно с кражбите и искам да попитам дали има вариант да се варнат и да ми откраднат колата т.е. да не би да са влизали само да вземат заготовка на ключа или нещо такова ....
Ще се върнат ли гадовете ....
- titi7707
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 1993
за кражба едва ли!изпечените крадци неогъват ламарини а отключват палят и газ!сигурно са търсили нещо да откраднат но не са си харесали!ако си с падаш панел на магнета обикновенно влизат и ако е вътре вземат го и свалят музиката но ако го няма затаврят и духват!за по голяма сигурнос слагай ключе някъде скрито което да прекъсва нещо по запалването!
- stanislav_s
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
Uneek
- Автомобил: 1998 VW Polo Variant
- Двигател: APQ
stanislav_s написа:vladovl написа:Аз анти-хайдук система тип ключе има. А за панела - него го слягам в вратата, че съм с касетофон и това ми е много странно - всичко вътре и нищо не са зели. Добре че колицата не е избягала
Ако имаш каско, няма за какво да се притесняваш. Почти сигурно е че няма да я пипнат.
Вече пипат и коли с каско....
-
vladovl
- Автомобил:
- Двигател:
Каско има само за кражба. Лепенки да ти извадяр очите .... няма стасение
.
Вчера след обяд едното око ми трепереше много
и се чудех какво ми става, гадината тогава е барала сигурно. Явно имам духовна вразка с тая колица
. Следващия път като трепне изкачам при колата
.
Като гледам ще ми трябва кристална топка да позная какво са искали тея.
Да питам за обработката на ожуленото место защото е до ламарина свалена боята сали ще стане само да мина с преобразувател и после с боя отгоре?
Да не хване после да трагнат някакви ражди покрай дръжката.
Вчера след обяд едното око ми трепереше много
и се чудех какво ми става, гадината тогава е барала сигурно. Явно имам духовна вразка с тая колица
.
Като гледам ще ми трябва кристална топка да позная какво са искали тея.
Да питам за обработката на ожуленото место защото е до ламарина свалена боята сали ще стане само да мина с преобразувател и после с боя отгоре?
Да не хване после да трагнат някакви ражди покрай дръжката.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”